Thursday, October 16, 2014

Ignifugare sarpanta beneficiul unui trai linistit


Protejarea constructiilor din lemn impotriva daunatorilor si a focului reprezinta o mare preocupare a oamenilor. O  astfel de masura poate salva o cladire de la un incendiu devastator sau poate salva vietile oamenilor. Metodele folosite pentru un astfel de proces nu sunt costisitoare si nu necesita mult timp, dar efectele sale au proprietati benefice o perioada foarte lunga de timp. Ignifugare sarpanta  este un procedeu ce ar trebui sa fie cunoscut de toata lumea care are o constructie din lemn si sa fie si aplicata. Avantajele acesteia sunt multiple, iar siguranta personala este asigurata.

Ce reprezinta procesul de ignifugare sarpanta?

In primul rand sa definim conceptul de ignifugare. Acest proces reprezinta un tratament aplicat materialelor combustibile (in general lemn si materiale textile), pentru a creste rezistenta acestora la foc. Tratamentul consta in substante ignifuge, special create pentru acest scop, ce nu dauneaza sanatatii si nici nu polueaza. Asadar, daca totul este realizat corect, aceasta modalitate consta de fapt intr-o incercare de preventie a unui focar initial, pentru a nu se extinde cu repeziciune si pentru a evita mistuirea intregii constructii.

Ce este o sarpanta? Aceasta este una dintre cele mai importante componente ale acoperisului, ce sprijina invelitoarea si restul elementelor. Exista mai multe tipuri de modele, in functie din ce sunt facute sau cat de complex este modelul acestora. In general, acestea sunt din lemn. Dupa cum stim, acoperisul unei constructii este foarte important, acesta avand un rol dublu. Pe de-o parte acesta confera un aspect placut oricarei cladiri si ne da senzatia de constructie terminata, iar pe de alta parte, acesta protejeaza casa de vant, ploaie, soare, zapada etc. Doar ca in realitate, majoritatea oamenilor percep gresit conceptul de acoperis, considerand ca acesta reprezinta doar invelitoarea.

Cui i se adreseaza procedeul de ignifugare sarpanta?

Ignifugarea materialelor lemnoase este indicata inca de la inceputul constructiei. Acest tratament trebuie aplicat inca din faza initiala a constructiilor, dar este posibil o efectuare mai tarzie. Odata realizat procedeul de ignifugare sarpanta vezi pe Ignifugare.eu, acesta trebuie repetat dupa o perioada, cand substantele aplicate incep sa-si piarda din efect. Aceasta metoda nu este recomandata doar pentru acoperis, ci si tavanului, pardoselii, si restului de componente din lemn din interiorul si exteriorul unei cladiri. De asemenea, constructiile ce sunt facute doar din lemn, cum ar fi magaziile, cabanele, depozite etc se afla in mare pericol de incendiu. Acestea trebuie neaparat supuse acestui procedeu.

Care sunt avantajele procesului de ignifugare acoperis? Substantele ignifuge nu dauneaza materialului lemnos in vreun fel. Astfel acestea nu pateaza, nu degradeaza  si nici nu schimba nuanta naturala a lemnului. Dupa tratarea lemnului, peste acesta se poate aplica orice tip de vopsea, lac etc, iar timpul de uscare va fi unul foarte mic. Acestea, dar si multe alte avantaje fac din ignifugare o alegere inteleapta si inteligenta.

Ignifugare sarpanta prin ignifugare.eu


Firma specializata in procese diverse de ignifugare, va pune la dispozitie cele mai bune servicii pentru constructiile din lemn si nu numai. Preturile solutieiilor pentru  ignifugare sarpanta sunt foarte accesibile, iar calitatea lucrarii este garantata de catre personalul calificat. www.Ignifugare.eu va asteapta pentru mai multe detalii!

No comments:

Post a Comment