Tuesday, October 18, 2016

Tot ce trebuie sa stiti despre achizitionarea de accesorii jucarii caini


Puii de catelusi sunt cei care se bucura de o pofta de joaca mare si care au nevoie de diverse jucarii pentru a-si consuma energia. Pentru a va bucura de starea de bine a catelului dumneavoastra trebuie sa ii achizitionati accesorii jucarii caini care nu pune in pericol viata animalului de compania.
            
Nova Food este pet shop-ul online care se gandeste la sanatatea animalutelor de companie si pune la dispozitie diverse produse necesare pentru sanatatea si ingrijirea optima a fiecarui caine: accesorii jucarii caini, hrana umeda caini, hrana uscata caini, delicatese caini, recompense caini si produse de igiena caini.

Criterii de selectie ale accesoriilor jucarii caini

Orice caine are nevoie de accesorii jucarii caini pentru a se simti plini de viata. Insa, trebuie sa va asigurati ca aceste accesorii jucarii caini sa indeplineasca criteriile de siguranta si sa nu puna in pericol viata patrupedului. Jucariile nu trebuie sa fie fabricate din substante toxice, sa nu fie fabricate din plus, piele ori umplute cu calti, sa nu aiba componente care se demonteaza si sa fie concepute numai din materiale naturale prin care sa nu existe riscul de a pune in pericol viata animalului de companie.
          
Atunci cand achizitionati accesorii jucarii caini trebuie sa urmati o serie de criterii:

  • Marimea jucariei – jucaria trebuie achizitionata in functie de talia cainelui, fie mic, mediu sau mare. Jucariile mici trebuie evitate deoarece acestea sunt usor de inghitit, iar cainele poate avea grave probleme de sanatate din pricina acestui produs.
  • Jucarii din materiale durabile – in functie de preferintele cainelui exista o gama diversificata de jucarii. Fiecare caine este unic si are modul sau unic de a se juca cu obiectele sale, anume: le mesteca, le ingroapa, le rupe sau pur si simplu se ghemuiesc langa ele. Asadar, aceste accesorii caini trebuie alese din materiale foarte rezistente, naturale si usoare potrivite pentru fiecare caine in parte.
  • Jucarii care nu pune in pericol viata cainelui – jucariile nu trebuie sa contina materiale periculoase sau alte componente detasabile.
  •  Jucarii usor de curatat.


Tipuri de accesorii jucarii caini
            
In functie de preferintele cainelui dumneavoastra exista pe piata o serie mare de accesorii jucarii caini. Asadar, exista:
  • accesorii jucarii caini cu zornaitor – sunt accesorii ideale pentru jocul de aport si au scopul de a acapara atentia cainelui;
  •  accesorii jucarii caini confectionate din cauciuc natural – sunt ideale pentru cainii care le place mult sa roada diverse obiecte.
  • accesorii jucarii caini plutitoare – perfecte pentru cainele care adora sa se joace in apa;
  • accesorii jucarii caini de mestecat – sunt perfecte pentru cateii care le place sa roada, dar si pentru puii care le cresc dintii.


Accesorii jucarii caini de calitate superioara prin Nova Food

Nova Food este magazinul online care ofera accesorii jucarii caini de calitate superioara, confectionate din materiale naturale si rezistente, care nu pun in pericol viata patrupedului.


Pentru detalii si informatii suplimentare cu privire la produsele pe care magazinul online le are in catalogul personal, aveti posibilitatea de a accesa site-ul www.novafood.ro

No comments:

Post a Comment