Wednesday, April 19, 2017

Telecomenzi LCD cu Supraveghere Canton


Unul dintre acele tipuri cunoscute ale sistemelor de alarma ce apar in piata si sunt frecvent utilizate,  este acela care a fost  cunoscut ca avand numele de  alarma wireless ce detine in dotare telecomanda LCD.
Garantia care este oferita de catre producatori si comerciantii ce pot oferii un sistem de acest fel este de  de cel mult 24 de luni.

Kit-ul sistemelor de alarma care sunt detinatoare ale telecomenzilor LCD va avea in cadrul compozitiei si o centrala, cat si o sirena, cate doua telecomenzi si detectorul care a fost  instalat si care va fi unul fara fir,  de tip PIR 01w, la care se adauga  un alimentator  de tipul AC/DC -12V, la el adaugandu-se si   contactul magnetic ce nu are fir, iar pentru a se face instalarea si folosirea lui e oferit un manual ce va fi in  limba romana , ce e necesar pentru instalarea si pentru  utilizarea  sistemului respectiv.

Specialistii  mentioneaza  faptul ca astfel de detectori pe care ii are sistemul sunt inrolati in centrala, iar  lucrul acesta va facilita incluisv instalarea lor cat se poate de usor.
Suplimentar pot fi inrolati detectori asa cum ar fi  spre exemplu aceea ce sunt din fum si de prezenta sau  de gaz, folosind pentru asta  contacte magnetice pentru telecomenzi  si pentru sirene.

Clasa specifica de securitatea si modalitatea de  instalare

Considerat ca si clasa de securitate, acest sistem de alarma care detine telecomanda LCD reprezinta un sistem ce poate sa fie considerat  semiprofesional.

Instalarea acestui sistem se face in mod  rapid, fiind facuta de persoana ce il achizitioneaza si fiind folosit pentru lucrul conform  manualului ce va fi in limba romana , el  fiind livrat in cadrul  pachetului ce contine componente ale respectivului sistem.

O astfel de instalare nu  cere posesorului cunostinte tehnice si specifice care sa se  lege de  montajul sau de o punere in functiune care se va  face asupra sistemului. Pe masura ce sistemul  e instalat,  clientii pot sa   beneficieze in mod  gratuit de suport tehnic oferit de catre specialisti.

Caracteristicile sistemelor de alarma

Aceste tipuri de sisteme de alarma detin in dotarea lor  un comunicator telefonic ce este incorporat in liniile fixe ce vor fi intotdeauna  compatibile cu un sistem  telefonic, el  fiind utilizat de catre retele cum ar fi  Romtelecom,  RDS-RCS sau UPC cat si de  altele care sunt similare lor. Centrala pe care o au in dotare se cupleaza la telefon fix dce se afla in respectiva  locatie.

In ceea ce priveste alarma, un astfel de  sistem poate  semnaliza instantaneu si poate sa fie apelat facandu-se cate 6 numere de telefonie, fara a conta  ca acestea sunt niste numere mobile sau poate sunt numere fixe.

Sirena kit-ului este una zgomotoasa,  ea a conectandu-se la o  centrala de alarma si direct, utilizandu-se pentru acest lucru un simplu  cablu.

Centrala poate inroleze si 28 de detectori  si  senzori, ei  putand sa aiba incluisv  displai cu  led-uri care sa indice starea pe care o au zonele supravegheate.
Operatiunile care sunt specifice armarii si cele specifice  dezarmarii  pot fi facute prin apasarea  butonului care se gaseste  pe respectiva telecomanda LCD.


Centrala  are si ea un acumulator de tampon ce poate face posibila actiunea si functionarea ei   incluisv atunci   cand  curentul electric o sa fie intrerupt, acumulatorul putand avea autonomie care va ajunge pana la circa 8 cel mult 10 ore  in stand by.

No comments:

Post a Comment