Thursday, May 11, 2017

Un nivel foarte ridicat de comfort termic cu ajutorul unor ferestre case pasive


Casele pasive sunt o "inventie a viitorului", cum se mai spune. Mai exact sunt case care ofera o excelenta eficienta energetica si termica. Aceste locuinte se incalzesc fara a se utiliza mijloace speciale de incalzire, mai exact ele au capacitatea de a mentine caldura emanata de aparatele electrocasnice de pilda din ele si de locuitorii lor, precum si caldura primita de la soare. 

Pe scurt, astfel de case pasive sunt in asa fel construite incat sa mentina o temperatura constanta aproximativ, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, oferind un comfort deosbit la preturi foarte convenabile. In componenta lor intra si ferestre case pasive, dupa cum va puteti imagina. Ele au un rol foarte important intrucat in fond ferestrele unei case sunt cele care asigura sau nu o mare parte din izolarea termica si nu numai, in functie de calitatea lor.

Rolul bine definit al unor ferestre case pasive     

Astfel de ferestre case pasive au un rol foarte bine definit si sunt inainte de orice excelente izolatoare termice. La Zedra Group Romania regasiti ferestre case pasive de calitate superioara. Compania, partener Internorm inca din anul 2008, ofera clientilor sai elemente de calitate atat in ceea ce priveste ferestrele cat si usile, accesorii ale acestora si altele: www.ferestrezedra.ro

Mai mult decat atat, brandul Internorm, originar din Austria, este unul recunoscut in intreaga Europa pentru calitatea sa desavarsita.
          
Revenind insa la aceste ferestre case pasive, trebuie sa mai precizam ca pe langa functionalitatea lor dovedita, sunt si de un estetic foarte placut. Ele sunt rezistente in timp si cresc foarte mult pana si valoarea unei locuinte.

Un montaj corespunzator creste valoarea unor ferestre case pasive

Nu este de ajuns sa achizitionati doar ferestre case pasive, trebuie sa va asigurati ca ele sunt si foarte bine montate. Acest lucru va influenta in foarte mare masura valoarea lor si abilitatea lor de a-si indeplini rolul la capacitate maxima. Astfel, la Zedra Group Romania veti primi tot sprijinul de care aveti nevoie: aici veti gasi ferestre case pasive de diverse modele si dimensiuni, insa veti gasi si specialistii care sa va asigure un montaj de calitate si corespunzator al acestora, sprijin in mentenanta si in eventuale reparatii pe parcurs daca va fi nevoie.
          
Pe termen lung, astfel de ferestre case pasive va vor ajuta sa economisiti sume semnificative de bani. Cheltuielile cu incalzirea vor fi foarte mult reduse si mai mult decat atat, veti reusi sa va bucurati de un plus de comfort si de siguranta in locuinta dvs. Astfel de ferestre pot fi utilizate atat pentru constructii mai vechi cat si pentru constructii mai noi, sau chiar si pentru locuinte aflate in stadiu de constructie.

          
Alegeti Zedra Group pentru a va completa locuinta cu elemente de calitate, de un estetic placut si cu o eficienta sporita. Veti beneficia nu doar de produse de calitate astfel, ci si de servicii profesioniste, astfel incat sa realizati o investitie profitabila in locuinta dvs. pe termen lung: www.ferestrezedra.ro

No comments:

Post a Comment