Tuesday, June 13, 2017

Mobila la comanda - Mobilasik


Magazinele care  executa mobila la comanda si mobilier modern care e realizat dintr-un pal melaminat, in acelasi timp  sufragerii si mobila cae este aferenta livingurilor care au orice dimensiune si care e in functie de configuratia oricarei camere , putem sa gasim si in  mediului online cat si in orasele mari din tare .

 Mobilierul care se executa la comanda si cel care este din pal melaminat care are 18 mm sau cel mult 36 mm  grosime, cu canturi ABS ce sunt plastifiate si care au grosimea de circa 0,4 cel mult 2 mm, cu accesorii pentru mobilier ce sunt aduse din import , de regula sunt din Italia sau  Austria .

In orice casa,  livingul si la fel si sufrageria sunt  considerate ca locuri care sunt extrem de importante, insa apar intotdeauna  probleme in privinta mobilarii acestuia, cand respectivul spatiul nu permite executia mobilierului de sufragerie cu dimensiunea si utilitatea care este dorita de catre client. 

In acest caz,  clientul o sa fie nevoit sa aleaga  un mobilier modern, ce are dimensiuni reduse si care e bine sa  contina corpuri de mobilier care sunt utile, utilizate pentru a depozita corpuri care au un design deosebit. In marea majoritate al magazinelor de mobilier, clientii pot sa gaseasca sufragerii moderne ce sunt de tip standard dar care nu se potrivesc  nevoilor pe care clientii le au si nu  satisfac  din punctul de vedere calitativ cat si coloristic sau estetic in cazul acesta  putand sa se considere faptul ca amenajarea sufrageriei va avea voie sa aiba si aceasta ceva deosebit, care va fi facut la comanda. 

Specialistii pot sa  execute la comanda mobilier de living, ce poate sa aiba la baza oricand,  o idee a clientului. Pentru ca  magazinele comercializeaza acest mobilier la comanda,  specialistii pot sa vina in sprijinul clientilor cu  solutii dintre cele mai bune pe care le detin  pentru  amenajarea intr-un mod cat mai eficient a spatiului   livingului si ca sa poata ajuta clientul in alegerea materialelor care sunt printre cele mai bune si la care  accesoriile sunt utilizate in ziua de azi peentru realizarea de mobilier de sufragerie.

Unele modele de mobila necesare pentru sufragerie se construiesc din corpuri modulare de biblioteca ce nu pot fi suspendate pe perete , cu spatii inchise pentru depozitare , ele fiind realizate de regula din PAL melaminat, avand canturi ABS care sunt plastifiate si utilizand accesorii de mobilier care sunt aduse si din  import.

Piesele de mobilier pot sa fie realizate la comanda avand in vedere care sunt  preferinte si in acelasi timp necesitatile pe care  clientul le are si pot sa fie modificate  atat dimensiunile cat si accesorii, dar  si culorile, plus compozitia si structura lor.

Aproape oricare client ar vrea o mobila la comanda  pentru living si doar  o parte din  clienti opteaza sa cumpere o mobila de living ce a fost executata in serie si care se poate gasi  in cadrul magazinelor online, in variante diverse , avand furnir sau lemn masiv.


 Dezavantajul unui astfel de mobilier care este executat  in serie e acela ca nu  poate sa fie personalizat si nu se realizeaza la dimensiunile dorite de catre clienti. 

No comments:

Post a Comment