Thursday, February 26, 2015

Rulouri exterioare la super pret


SC Frabrica de Rulouri SRL promite sa ofere cele mai bune preturi pentru rulourile exterioare. Datorita faptului ca isi doreste sa obtina satisfactia clientilor sai, promite si calitatea produselor prin utilizarea de materiale si componente importate din Germania. Mai mult, rulourile exterioare puse la dispozitia clientilor se bucura si de o garantie de 10 ani, aspect ce vine sa intregeasca increderea cumparatorilor in produsele oferite.

Calitatea acestora este data de confectionarea lor integrala din aluminiu, la care se adauga umplerea lamelelor cu spuma poliuretanica pentru a obtine o buna izolare termica si fonica. Rulourile exterioare au carcasele si grilajele laterale protejate cu folie adeziva pentru a evita eventualele zgarieturi ce pot aparea pe parcursul transportului.

Ca paleta coloristica, se pot alege rulouri exterioare pe nuante de alb, maro si maro inchis- ca nuante standard, dar la comanda, gama de culori este foarte vasta tocmai pentru a satisfice si cele mai extreme cerinte.

Ca orice obiect de bun uz, si rulourile exterioare se pot intregi prin accesorii cum ar fi: plasa de insecte, zavoare, bolt autoblocant, yala, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant, manivela s.a.m.d.. In plus, montarea acestora se poate face in functie de preferinte: fie aplicate pe tamplaria deja existenta (pvc/lemn/aluminiu) sau fie in glafurile exterioare, distantate de fereastra. Asadar, rulourile exterioare de la Fabrica de Rulouri sunt cele mai indicate in a satisfice toate cerintele cumparatorilor, sa le ofere acestora placerea vizuala dar si utilitate.

Pe langa toate acestea, rulourile exterioare aduc cu sine o serie de avantaje care, putem spune ca “merita toti banii”. Aceste beneficii aduse sunt: protectie antiefractie, izolare fonica, izolare termica, proctectie pentru ferestra in fata intemperiilor, conduc la obturarea completa a luminii. Un beneficiu dat de Fabrica de Rulouri il putem considera a fi si acela de a plati montajul doar in cazul in care este bine facut (de aici se desprinde implicit ideea faptului ca rulourile exterioare oferite se doresc a fi perfect confectionate dar si montate ca atare pentru a multumi clientii).

Fie ca aveti nevoie de rulourile exterioare pentru a evita razele de soare in diminetile in care somnul este cel mai bun tovaras, sau daca vreti sa va pastrati intimitatea propriei locuinte fata de vecinii curiosi, solutia este achizitionarea de rulouri exterioare de la Fabrica de Rulouri si nu oricum ci la SUPER PRET!
Pe www.rulouriexterioare.ro puteti vizualiza toata gama de rulouri exterioare ce va sta la dispozitie, de la rulouri exterioare de aluminiu, rulouri exterioare aplicate, rulouri exterioare suprapuse, rulouri exterioare elegante si pana la rulouri incastrate. Beneficiul prim in achizitionara acestor rulouri este faptul ca se cumpara direct de la producator, deci fara un alt adaos pus de vreun intermediar.

No comments:

Post a Comment