Wednesday, May 4, 2016

Servicii hidroizolatii Constanta


Conceptul promovat de specialistii in servicii de hidroizolatii in Constanta pe care il promoveaza site-urile de specialitate cum ar fi si www.paunyxconstruct.ro din domeniul hidroizolatiilor sunt adevarate surse de inspiratie pentru clientii care isi doresc sa beneficieze de sistemele de buna calitate. Hidroizolatiile sunt facute de unii specialisti sa durez pe viata adica pe intreaga durata de viata mecanica pe care o au suprafetele hidroizolate.

Astfel de produse pot sa asigure o reducerea semnificativa a costurilor de constructii necesare in cadrul hidroizolatiilor atat din perioada constructiei dar si de pe intreaga durata de exploatare pe care o are proiectul imobiliar.

Studiile specialistilor au aratat ca peste 95% dintre problemele pe care le are o cladire finalizate au intotdeauna legatura cu hidroizolatia.  Din acest motiv specailistii si firmele care ofera servicii hidroizolatii in Constanta propune sisteme de hidroizolare care functioneaza pe intreaga durata de viata pe care o au cladirile precum si produse din generatiile a patra si a cincea hidroizolatii , adica dintre cele mai moderne, cu ajutorul carora cei care beneficiaza de ele pot sa uite de problemele cu infiltratii de apa, si daesemeni acestea  aduc beneficiarilor importante economii in privinta banilor si al timpului de constructie.

 Avantajele utilizarii hidroizolatiilor

Hidroizolatiile sunt aplicate pe intreaga suprafata a betonului si astfel formeaza  hidroizolatia care are cativa centimetri sub suprafata aceasta, fiind in acest fel protejate contra strapungerilor ce se pot intampla  accidental sau contra dezlipirilor.

Dupa ce se aplica, in cazul in care apar unele microfisuri, contactul cu apa al acestor produse pur si simplu vor "vindeca" astfel de microfisuri.

Costurile aplicarii acestor hidroizolatii sunt in marea majoritate a cazurilor sub pretul pe care il are aplicarea unor membrane clasice.

Garantia stabilita contractual este de pana la 1,5 sau maxim 15 ori mai mare decat garantia  in cazul in care se folosesc  membranele clasice.Resursa de viataa acestor hidroizolatii e pe intreaga durata a vietii mecanice a suprafetelor care sunt tratate.

Hidroizolatia si membranele vor permit sa respire suprafetele care sunt  tratate, in acest fel eliminandu-se definitiv umezeala de pe tot interiorul lor. Membranele pot sa pastreze umezeala chiar sub ele, aceasta putand sa se condenseze si vor forma pungi de apa care duc in mod inevitabil la dezlipirea acestor membrane.

Aplicarea membranelor se va face in  timp scurt respectiv in 2 pana la 6 ore in functie de cum sunt conditiile meteo, tionand cont si de faptul ca nu exista la fel de multe variabile asa cum sunt in  procesul folosit de aplicare al membranelor.

Dupa ce acestea se aplica,  se poate relua traficul pe suprafetele care sunt tratate in acest fel permitand desfasurarea in mod normal a altor lucrari de constructie, de aceea nu exista obligativitatea limitarii accesul sau al protejarii suprafetelor respectivele asa cum se intampla in cazul membranelor clasice.

In cazul in care exista eventuale probleme cu infiltratiile, acestea se pot rezolva  usor prin diverse aplicari locale, pentru ca puteti foarte usor sa identificati locul unde au aparut problemele.

Orice informatii le pot obtine clieentii interesati accesand inclusiv paginile site-urile de specialitate din acest domeniu al hidroizolatiilor.

No comments:

Post a Comment