Sunday, June 26, 2016

Epilare definitiva




Aplicand corect un tratament ce consta in epilarea definitiva, putem sa obtinem o distrugere a foliculilor de par, o distrugere permanenta, ca si proportie, distrugerea fiind facuta in proportie de cel mult 95% in cazul femeilor, si ajunge pana la cel mult 75% la barbati, dar exista in mod firesc si variatii care tin cont de zonele corpului. Astfel de fire ce raman dupa aplicarea unui ciclu de sedinte de  tratament, firele vor devi foarte subtiri, fiind depigmentate, si avand un aspect care semana cu puful.

Rezultatele epilarii depind insa si de alti factori cum ar fi  spre exemplu de varsta, cat si de grosimea pe care o are parul, depind de adancimea radacinilor, de tipul pielii si de numarul de tratamente ce sunt aplicate. Din acest motiv, nu este deloc etic sa se precizeze cu maxima exactitate care este numarul de  sedinte ce pot fi necesare pentru incheierea unui  curs de tratament, specificandu-se doar un interval care e observat conform studiilor din acest motiv ele sunt suficiente in general in cazul majoritatii pacientilor si cazurilor, atat la femei cat si la  barbati, cu scopul de a obtine o buna epilare definitiva.

Lampa avand o lumina intens pulsata, vor emite pulsuri ce sunt absorbite de catre melanina ce este continuta in interiorul firelor de par. O absorbtie de acest fel, incalzeste firul de par pana la 80 de grade C. Cu aproximatie si astfel este transmisa caldura chiar in folicul. Sute dintre acesti foliculi vor fi distrusi in acest fel, de la un flash de lumina si ulterior, firele cad in aproximativ 15 zile.

Firul de par poate sa creasca in trei faze: in anagena, catagena si talogena. Pe corp, firele pot fi in faze diverse ale cresterii insa doar in cazul fazei de anagena este firul de par in  contact cu radacina si din acest motiv numai acela o sa fie afectat in mod direct de la lumina pulsata.

Contraindicatiile in fata medicamentelor


Nu este indicat sa fie facuta o astfel de epilarea atucni cand pacientului ia medicamente impotriva acneei acute, sau in cazul in care se afla sub tratament cu diverse medicamente ce sunt considerate fotosensibilizante, daca a facut o anestezie generala in ultimele 6 luni si in cazul in care se afla sub tratamente de tip hormonal.

In ceea ce privesc privesc diversele contraindicatii ale zonei epilate, ele se refera la zonele unde se fac  implanturi metalice si care se afla sub zona ce va fi tratata, atunci cand pielea este iritata, in cazul in care pacientul a facut operatii in ultimele 6 luni calendaristice in zonele ce vor fi tratate, sau in cazul in care pacientul are varice, alunite sau diverse pete pe piele, in cazurile in care pacientul are tatuaje definitive si semipermanente.

Saloanele specializate ce practica astfel de epilari definitive sunt in permanenta extrem de curate, au  referinte bune inclusiv din partea fostilor dar si a actualilor clienti si nu aiba sa aiba preturile suspect de mici comparativ cu preturile practicate de celelalte cabinete care activeaza pe piata de profil, pentru ca in acest caz, e foarte posibil sa fie negativ afectata in primul rand calitatea pe care le au serviciile oferite.

Detalii pe www.tpb.ro.

No comments:

Post a Comment