Wednesday, June 22, 2016

Mobila la comanda Bucuresti




Din ce in ce mai mult, o mare a clientilor nu gasesc ceea ce isi doresc in cadrul magazinelor de mobila in serie.

Din motivul acesta, cei mai multi dintre ei cer specialistilor niste solutii de amenajare pe care si le doresc atat  moderne insa vor si sa se potriveasca spatiilor de care acestea dispun. Multi vor sa aiba mobila in  game variata de culori, cu materiale ce isi doresc sa se adapteze ambientalului, si care sa fie functional,  reflectand in acelasi timp personalitatile fiecaruia.

Clienti ar vrea sa achizitioneze produse de calitate superioara, comparativ cu cele oferite uzual in cadrul magazinelor de mobilir si care sa pastreze originalitatea mobilei.

Consultanta pentru alegerea mobilierului


Un consultant specializat pe care il au intotdeauna magazinele de mobila de unde decidem ca vrem sa achizitionam mobila la comanda in Bucuresti, se deplaseaza la domiciliul sau sediul clientului pentru a  masura spatiul disponibil, si ca sa prezinte clientului accesoriile si materialele disponibile, consiliind clientul in a realiza alaturi de specialisti schita mobilierului dorit.

Cu ocazia prime vizite care se face la domiciliul sau la sediul clientului, reprezentantul si consultantul de specialitate pregateste oferte pentru client, incheind ulterior un contractul si toate documentele ce sunt necesare lansarii comenzilor. 

Dupa ce se incheie contractul, clientul poate sa achite magazinului ce executa mobila la comanda in Bucuresti, avansul ce e echivalent cu circa 50% din toata valoarea pe care o are comanda agreata.

Trimiterea schitei, vizitarea showroom-urilor


Pentru a putea sa facem noi ca viitori proprietari, schita mobilierului la comanda pe care ne-o dorim trebuie sa masuram in primul rand spatiul unde aceasta o sa fie amplasat, abateriile ce apar la final si care o sa fie de maxim cativa cm, ele putand fi corectate in momentul in care se fac masuratorile de final, de reprezentantul trimis de magazinului de mobila.

Clientul poate realiza o schita simpla si pe ea  mentioneaza atat lungimea dar si inaltimea si adancimea totala a mobilierului dorit.

Clientul poate si este chiar indicat sa faca vizite la showroom-urile magazinelor de mobilier la comanda din Bucuresti, in cazul in care aici este firma de unde isi doreste sa achizitioneze mobilierul si acolo, cu certitudine, un reprezentant din partea firmei poate concepa o schita care sa fie facuta de comun acord cu clientul si in acelasi timp poate sa-i prezinte acestuia materialele si accesoriile ce sunt disponibile pentru ca acesta, fiind in cunostinta de cauza sa poata lua decizia  cea mai buna, conform necesitatilor pe care el le are.

Gama produselor oferite de magazinele de profil pot cu certitudine sa acopere amenajarile dar si modificarile ce pot fi facute intr-o locuinta, adica:
-          mobilier in serie sau mobilier executat la comanda;
-          bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri etc;
-          scaune, saltele, canapele, usi glisante, mese;
-          alte produse care fac parte din cadrul ambientului de interior.

Toate sunt adresate executiei la solitarile facute de persoanele fizice insa si dotarilor de tip office. Clientii magazinelor de mobila pot sa primeasca produsele ce sunt comandate, folosind mijloacele proprii de transport dar si prin curier rapid.

No comments:

Post a Comment