Monday, March 27, 2017

Doriti o pardoseala durabila si de calitate? Optati pentru un parchet masiv


Una dintre cele mai importante etape in timpul constructiei sau renovarea unei case este alegerea tipului de pardoseala pe care o vom utiliza. Pe piata pardoselilor din tara noastra exista multe optiuni in materie, dar specialistii in finisaje interioare sunt de parere ca pentru a ne bucura de caldura si confortul oferit de lemnul natural, trebuie sa optam pentru un parchet masiv

Este bine de stiut si faptul ca acest tip de pardoseala are numeroase avantaje de ordin estetic. Dar nu trebuie sa neglijam nici avantajele de ordin practic, ce vin sa completeze intr-un mod armonios frumusetea si naturaletea oferita de lemnul masiv de calitate superioara. Totodata este bines a dam dovada de precautie cand ne gandim sa optam pentru un parchet masiv, deoarece atat calitatea parchetului cat si calitatea montajului acestuia sunt factori ce sunt in masura sa influenteze intreaga lucrare.
   
De unde achizitionam un parchet masiv de calitate si un montaj pe masura acestuia?
          
Este bine de stiut faptul ca pe piata de profil din tara noastra exista o multitudine de companii ce ofera acest tip de pardoseala. Insa specialistii ne recomanda ca sa avem in vedere doar companii care se bucura de o indelungata experienta in domeniu, care au produse de calitate si specialistii necesari pentru a realiza un montaj profesional al acestuia. 

Daca ne dorim un asemenea parchet masiv, este bine de stiut ca putem apela cu incredere si la www.bilavio.ro. Aceasta companie se bucura de peste 15 ani de experienta in masurarea, proiectarea, fabricarea, precum si montajul profesional al acestui tip de pardoseala. Mai mult decat atat, doritorii pot sa opteze pentru un parchet masiv fabricat din lemn autohton sau din lemn exotic. Toate acestea si multe altele sunt pentru satisfacerea nevoilor individuale si a celor mai pretentiosi dintre proprietari.
   
De ce un parchet masiv?
          
Aici exista doua aspecte de ananlizat, cel estetic si cel practic. Din punct de vedere estetic, nici o solutie in domeniul pardoselilor nu se compara cu naturaletea, stilul si eleganta unui parchet masiv de calitate. Iar din punct de vedere practic trebuie sa tinem cont ca parchetul masiv este un foarte bun termoizolant, astfel va reduce pierderile de caldura din incinta unde este montat. In acest fel iarna vom economisi cu facture la intretinere, iar in lunile calduroase de vara, vom avea o atat de binevenita racoare in camera respectiva. 

Bineinteles, ca sa fim in masura sa profitam de aceste avantaje, trebuie sa ne asiguram ca apelam la profesionisti in domeniu, pentru gasirea celei mai bune solutii: www.bilavio.ro. Totodata, merita mentionat si faptul ca parchetul masiv, datorita lemnului de esenta tare din care este fabricat, nu va retine nici praful si nici mucegaiul, astfel contribuind la sanatatea familiei dumneavoastra. Nu in ultimul rand, acesta se dovedeste a fi foarte durabil, iar din punct de vedere al intretinerii este foarte usor de curatat si intretinut.

          
Faceti o investitie pe termen lung cand va ganditi la optiunile dumneavoastra in materie de pardoseli. Alegeti un parchet masiv durabil si frumos, la cele mai bune preturi de la www.bilavio.ro

No comments:

Post a Comment