Thursday, March 23, 2017

Terasa verde asa cum spera fiecare dintre noi


Cand optati in regim logic pentru acest model de terasa verde , este musai sa judecati ca acesta va fi gandit in cele mai multe randuri si cel mai normal unor scopuri uzuale si destul de banale, de zi cu zi, ca cele de recreere sau agrement. In cazul in care structura de rezistență a incaperii rezista suficient de mult si este o cladire cu functionalitate decenta, portanța elementelor de rezistenta ne va prilejui in permanenta sa planificam un astfel de proiect .

Scheletul de vegetatie si cea a terasei verzi intensive poate sa fie montata si efectuata  din orice tip de plante, ierburi anuale sau perene, tufe, arbuşti, copaci mari si foarte mari, dar si alte elemente.  Este musai insa sa tinem cont de un set de reguli planuite special pentru plantarea acestor terase (ancorare, agăţare corecta pentru a fi aparate de forta vântului).

Acest tip de vegetație trebuie sa fie extraordinar de bine ingrijita, udata, fertilizata dupa cele mai sigure metode si cu cel mai bun material plin, iar substratul ce are specificatii speciale sa aiba o grosime tare eficienta, cuprinsă de cele mai multe ori între 30-150 cm,  caz ce va indeparta problema obisnuit intalnita a circulației, cel putin cand discutam de cea pietonala.

Optiunile complexe sunt avantajul nostru

În cazul teraselor verzi, in cazul in care sunt extensive , varianta nu mai este la fel de simpla sau evidenta. Analizand firesc, aceste acoperișuri de model ecologic ce sunt extensive nu au nevoie niciodata intretinere regulată pentru perioade mult mai extinse de timp,  in sistemul accesului cu varianta câtorva vizite rapide de probă în timpul unui an, care sa nu puna în pericol stabilitatea componentelor care compun structura functionala, hidroizolatia, termoizolatia dar si alte caracteristici vitale. Astfel, cu acest tipar de terase verzi, este extraordinar de usor sa consideram ca putem deţine acces la nivel superior foarte usor, si ca acesta va fi asa cum speram.

Există, bineînţeles, in orice caz in parte, in functie de ce doreste clientul, metode mult mai diverse de asamblare decat ne dam seama in mod normal, astfel de suprafete pe acoperișurile vii si normale,analizand dupa materialul pe care il prefera cumparatorul, de genul de terasa verde selectat – grosimea oricarui substrat in parte, modelul de drenaj –, sistemul cu care montam, dar si alte condiții caracteristice.

Exista, desigur foarte multe conditii de bagat in seamain momentul cand incepi o astfel de lucrare, dar cel mai esenţial lucru este sa ai la indemana cea mai de renume echipa de oameni cu o puternica baza teoretica de cunostinte care lucreaza fara oprire pentru oricare cumpărător in parte, dar mult mai important cu produse si in productie asa cum trebuie si merita fiecare si de mare incredere.

Variante speciale pentru orice client

La inceput, noi vom monta terasa verde cu pardoseala tip deck pe suporturile montate in prealabil, cu un mecanism de prindere care poate fi mascat destul de usor in situatia in care nu va doriti sa se vad acest element. Este necesar sa percepeti ca atunci cand aveti o astfel de terasa, este practic o oaza de liniste si relaxare.

No comments:

Post a Comment