Thursday, January 7, 2016

Carucioare 3 in 1, ce si cum sa alegeti idealul in "transport" pentru copilul dvs


Cand cautati caruciorul perfect pentru copilul dvs., puteti sa va indreptati atentia spre fel si fel de optiuni, carucioarele 3 in 1 fiind una dintre ele. Astfel, e clar ca exista cateva criterii de baza dupa care sa va orientati cand vine vorba de a alege un "mijloc de transport" de acest tip pentru copilul dvs. In primul rand, orientati-va spre siguranta oferita de acesta, apoi puteti sa verificati si daca are o bara de protectie de pilda, sau daca are o greutate adecvata, preferabil mai mica, daca e usor de manevrat si asa mai departe.

De ce sunt atat de populare carucioarele 3 in 1 in randul copiilor si parintilor deopotriva?
          
Ca si raspuns la aceata intrebare putem mentiona faptul ca acest tip de carucioare 3 in 1 sunt unele ce indeplinesc foarte multe din criteriile pe care parintii le asteapta de la un carucior pentru copii.        

Sunt sigure si rezistente si mai mult puteti opta pentru un carucior multifunctional. Un carucior 3 in 1 va avea de regula un carucior sport, landou si scaun de masina.
          
Este apoi important ca si caruciorul pe care il veti alege sa fie fabricat din materiale de calitate superioara, care sa nu afecteze copilul in mod negativ, care sa fie rezistente si sa nu fie tratate cu fel si fel de chimicale care ar putea afecta pielea sensibila a copilului.

Un carucior 3 in 1 este de ajutor si datorita componentelor sale, adica pe langa faptul ca il veti putea utiliza la plimbare, cumparaturi, la mall si oriunde dealtfel, veti avea la dispozitie si scaunelul de masina, sau cosuletul de masina. Astfel, cand copilul doarme de exemplu in masina, nu va trebui sa il treziti sa il asezati in carucior, puteti doar sa il luati din masina cu tot cu cosulet si sa il asezati in caruciorul dvs. 3 in 1. Va puteti deja imagina cat de mult mai simplu va fi sa transportati copilul dintr-o parte in alta.

Manevrabilitatea si flexibilitate la carucioare 3 in 1

Este important ca si carucriorul dvs. 3 in 1 sa fie usor de manevrat, astfel incat daca doriti sa il incapeti in portbagajul masinii de pilda, sa puteti face acest lucru fara probleme. Este important ca si caruciorul dvs. sa fie si usor in ceea ce priveste greutatea sa, acest fapt contribuind la manevrabilitatea mai simpla a sa.
          
Comfortul bebeulusului in timp ce sta in carucior este de asemenea foarte important, astfel ca acesta este un alt aspect de luat in calcul. In acest sens, un carucior 3 in 1 este foarte comfortabil si mai mult, copilul poate sa stea cu fata la dvs.
www.magazinul-mamicilor.ro

          
Alegeti un magazin specializat in astfel de elemente, care va va putea oferi si posibilitatea de a alege intre multiple accesorii pentru caruciorul dvs. 3 in 1 sau de orice alt tip. Calitatea acestuia conteaza foarte mult, iar un magazin specializat este mult mai probabil sa v-o ofere.

No comments:

Post a Comment