Thursday, November 17, 2016

Deck terasa – Bilavio iti pune la dispozitie parchet pentru exterior


Iata ca tehnologia a evoluat atat de mult, incat parchetul nu mai este utilizat doar pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare. Cel mai adesea, parchetul se foloseste pentru terase, dat fiind ca exista un sortiment de parchet special conceput pentru utilizarea sa la exterior. Desigur, acesta mai poate fi folosit cu succes si ca paviment pentru alei, foisoare sau chiar balcoane, pentru fatade, marginea piscinelor, pontoane, locuri de joaca pentru copii, panouri decorative si multe altele.

La Bilavio gasiti deck terasa de cea mai buna calitate, acest parchet pentru amenajari exterioare fiind atent selectionat pentru cei ce vor sa investeasca in calitate, durabilitate si desigur, estetica. Lemnul este un material natural si ecologic, care odata tratat cu substantele potrivite, va putea rezista conditiilor de mediu si altor factori nocivi, chiar si atunci cand este montat in exterior.

Asadar, durata de viata a acestui deck terasa este destul de mare, ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoiti sa cheltuiti suplimentar. Acest parchet este obtinut numai din lemn masiv de cea mai buna calitate, tratat si prelucrat conform celor mai inalte standarde, astfel ca rezultatele vorbesc de la sine. Veti putea alege dintr-o gama diversificata de nuante si culori, ce se vor intregra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra.

Deck terasa – de ce parchetul din lemn masiv?

Asadar, dupa cate am putut vedea chiar la inceputul articolului, parchetul din lemn masiv are numeroase intrebuintari. Insa, acesta nu are doar utilizari multiple, ci si avantaje la fel de multe. In primul rand, oamenii aleg acest tip de parchet datorita frumusetii si senzatiei de caldura si confort oferit de lemn. 

In plus, bogatia culorilor si texturilor fac din acest deck terasa o adevarata minune in domeniul amenajarilor. Lemnul nu se incalzeste la soare, rezista la umezeala si apa, chiar si apa sarata, nu predispune la alunecare si are o durata de viata ce poate fi cuprinsa intre 25 si 100 de ani.

Un alt aspect deosebit de important este faptul ca lemnul este o resursa regenrabila si un material natural, ce nu dauneaza sanatatii si sigurantei omului. De aceea, ar fi cat mai bine sa va indreptati atentia spre resursele naturale, chiar daca veti investi mai mult, intrucat acestea ofera satisfactie si rezultate superioare in comparatie cu materialele create de om. Puteti opta de astfel pentru diverse esente exotice, in functie de preferinte si bugetul alocat unei astfel de lucrari.

Deck terasa – afla mai multe de la un specialist precum Bilavio!


Acest deck terasa este cea mai buna alegere pentru amenajarea unui spatiu exterior destinat relaxarii si odihnei. Parchetul pentru exterior comercializat de Bilavio se remarca prin duritate, durabilitate, dar si rezistenta crescuta la atacul bacteriilor, fungilor, cariilor sau al termitelor. Toate aceste proprietati se datoreaza modului de prelucrare si produselor folosite. Pentru a descoperi gama completa de parchet pentru exterior si fermecatoarele nuante ale acestuia, vizitati www.bilavio.ro!

No comments:

Post a Comment