Wednesday, March 25, 2015

Banda PP de cea mai buna calitate

 Banda PP este un produs utilizat pentru a lega sau sigila produsele astfel incat pe perioada unui transport acestea sa nu sufere daune si sa ajunga la destinatie in conditii propice. Aceasta banda PP este realizata din polipropilena care este extrem de eficienta si protejeaza foarte bine produsul.

Banda PP si alte tipuri de benzi

Pe langa banda PP, mai exista cateva tipuri de benzi cu proprietati asemanatoare ce pot fi folosite pentru ambalarea produselor. Banda PET spre exemplu este foarte rezistenta si flexibila, anti-coroziva, reciclabila si are un pret foarte avantajos. De obicei banda PET se utilizeaza pentru a lega blocuri de caramida, beton sau lingouri metalice. La fel ca si banda PP, aceasta poate fi utilizata atat cand ambalati produsele in sistem automat sau manual.




Banda metalica este un alt tip de produs utilizat in special pentru produsele care au o greutate foarte mare sau au margini ascutite. Este potrivita chiar si pentru acele produse care se afla la temperaturi inalte si este anticoroziva.

Pe langa banda PP si banda PES este un produs foarte apreciat in materie de ambalare a marfurilor si are caracteristici asemanatoare benzilor metalice. Aceasta banda vine in mai multe variante si poate fi tesuta, produsa din fire speciale de polistiren sau poate avea protectie suplimentara pentru a fi eficienta in cazul marginilor ascutite.

Banda PP si produse de ambalare

Pe siteul www.ectc.ro veti gasi o gama variata de produse de ambalare, inclusiv banda PP de cea mai buna calitate. Pe langa aceasta banda PP, puteti achizitiona folie de protectie, folie termocontractila, folie stretch pretensionata si benzi adezive. Compania va ofera produse si utilaje de ambalare de cea mai buna calitate iar banda PP este unul din produsele de top ale companiei.

Banda PP se utilizeaza in special la ambalarea coletelor grele, pentru a le asigura un transport fara probleme. Compania va ofera in plus si o gama variata de produse de papetarie, mobilier IT si consumabile. Daca aveti de printat materiale promotionale sau orice alte tipuri de documente, puteti apela cu incredere la tipografia acestei firme

Banda PP

Banda PP oferita de compania Cora Trade Center  - www.Ectc.ro este un produs de cea mai buna calitate. De fapt, intreg conceptul companiei se bazeaza pe trei principii de baza care includ calitatea produselor, comunicarea si relationarea eficienta cu clientii si colaboratorii si preturile avantajoase. Astfel ca pentru produse de calitate din domeniul biroticii, al ambalajelor sau  multe alte domenii conexe, puteti apela cu incredere la aceasta companie care are sediul in Alba Iulia.

Pe site aveti la dispozitie un catalog online in care puteti afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte si in plus, fiecare categorie poate fi gasita printr-o navigare facila. Alegeti o companie care a dezvoltat parteneriate de succes cu producatori de top din intreaga lume si va poate oferi banda PP si alte produse de ambalare si sigilare la cele mai avantajoase preturi. O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru consultanta in acest domeniu.

No comments:

Post a Comment