Tuesday, March 3, 2015

Hidroizolatii pentru terase o operatiune necesara


Apa este elementul esential al vietii. Insa nu la fel vom spune despre ea si atunci cand ne intra in casa si ne creaza daune materiale. Fundatia unei case este cea mai importanta parte a structurii unei locuinte. Insa, deoarece aceasta este in contact direct cu solul, apa din panza freatica poate patrunde in ea. La fel se intampla si cu terasele. Din cauza ca sunt situate direct pe pamant apa le poate afecta si poate cauza daune. Aceeasi problema o intampina si terasele si balcoanele situate la etaj, deoarece se afla in permanenta in fata actiunii zapazii sau a ploii. De aceea sunt absolut necesare lucrari de hidroizolatii terase, in urma acestora, pericolul infiltrarii apei fiind eliminat si constructia protejata.

Hidroizolatii pentru terase cu cele mai bune materiale

Hidroizolatile pentru terase se realizeaza pentru a proteja structura cladirii impotriva actiunii apei. Betonul nu este impermeabil si de aceea este nevoie de o actiune de hidroizolare cu ajutorul unor aditivi si a unor materiale speciale.

Materialele folosite in aceste actiuni sunt unele de o calitate excelenta si respecta prevederile normative ale Uniunii Europene. Pentru a evita patrunderea apei in structura terasei, se folosesc materiale precum bitumul, silicatii, poliuretanii, PVC, EPDM, etc. Aceste materiale se aplica in unul sau mai multe straturi, protejand in acest mod constructia de actiunea daunatoare a apei. Rezultatul este o terasa bine protejata impotriva infiltrarii apei, datorita faptului ca aceste materiale actioneaza precum o bariera intre structura cladirii si mediu.

Hidroizolatii terase – pentru constructii noi sau pentru reabilitare

Atunci cand construiti o cladire noua ce dispune de una sau mai multe terase, este indicat sa aveti in vedere implementarea unui sistem eficient de hiroizolatii pentru terase, pentru a va scuti de costurile ulterioare pe care va trebui sa le suportati pentru a repara daunele pe care le produce infiltrarea apei in structura cladirii.
Daca deja aveti o constructie care este afectata de actiunea apei, in scopul remedierii situatiei si a evitarii pe viitor a pagubelor produse de apa, se pot realiza lucrari de reabilitare a sistemelor de hidroizolatii pentru terase deteriorate. Aceste lucrari vor face ca terasele sa fie in perfecta siguranta impotriva actiunii apei.
Orice lucrare de hidroizolatii se realizeaza pe baza unui proiect realizat in functie de analizele hidrologice, geotehnice sau chimice ale zonei in care este situata constructia.

Milucom – hidroizolatii pentru terase, de cea mai buna calitate

Compania www.Milucon.ro realizeaza lucrari de hidroizolatii pentru terase de o calitate inalta, care rezista in timp si la un pret ce sfideaza concurenta. Toate materialele utilizate in aceste lucrari sunt de cea mai buna calitate si respecta reglementarile normative din domeniu. Acestea sunt furnizate de lideri in domeniu, ceea ce garanteaza calitatea executiilor. Hidroizolatiile sunt realizate prin tehnologia BASF si ISOMAT.

Serviciile oferite de aceasta companie sunt excelente, iar personalul este profesionist, calificat in domeniu si specializat in realizarea de hidroizolatii.  Toate acestea va garanteaza ca lucrarile de hidroizolatii pentru terase realizate de acesta companie sunt de o calitate superioara si rezista in timp.

No comments:

Post a Comment