Monday, March 23, 2015

Parchet stejar – doar de la comapnia Decolandia


Calitatea deosebita a acestui parchet stejar oferit de compania Decolandia va infrumuseta aspectul locuintei dumnevoastra.

Parchet stejar – cel mai bun si calitativ mod de a avea confortul dorit.

Un element absolut necesar in locuinta dumneavoastra, noul parchet stejar oferit de Decolandia va face ca aspectul locuintei dumneavoastra sa devina mai elegant si rafinat.

Indiferent de zona in care locuiti puteti avea acces la unul din magazinele Decolandia care sunt prezente in toata tara. Daca nu puteti ajunge la niciunul dintre acestea puteti face comanda si beneficiati de cateva monstre gratuite platind doar taxele de curierat.

In Bucuresti il puteti gasi pe strada Frosa Sarandy nr 15, sector 1 sau puteti lua legatura cu un consultant sunand la numarul afisat pe site.

Cele mai noi modele de parchet stejar, doar la Decolandia.

Cel mai calitativ parchet stejar il puteti gasi doar la Decolandia. Acesta va sigura o pardoseala calda si rezistenta timp indelungat si asta datorita constructie sale solide. Aceasta este realizat printr-un proces bine structural. Cheresteaua de stejar inainte de a fi folosita pentru parchet este uscata in cuptoare speciale timp de 30 de zile. Timpul total in care un parchet este finalizat este de 40 de zile. De aceea toate persoanele care vor calitate si lux in locuinta lor vor avea intotdeauna parchet de stejar. Cel mai celebru model de parchet stejar este acela folosit la Versailles. Deasemenea si pilonii pe care este construita Venetia sunt tot de stejar, acestia au sustinut cele mai frumoase cladiri timp de 500 de ani. Utilitatea acestui parchet stejar este oferita de durabilitatea sa dar si de faptul ca acesta poate fi reconditionat de mai multe ori pastrandu-si stare buna si solida.

Decolandia ofera parchet stejar clasa A  de calitate.


Dimensiunile parchetului oferit de http://www.Decolandia.ro poate avea mai multe dimensiuni cuprinse intre 30 cm si 120 cm. In functie de preferintele dumneavoastra nuantele acestuia difera. Acesta poate fi montat in diferite modele in functie de gusturile dumneavoastra : tesut, bradut si sah .

Acest parchet stejar va crea cu siguranta in locuinta dumneavoastra un ambient placut si relaxant . Buna calitate conteaza iar lucrul acesta o sa il puteti intelege abia dupa ce o sa obtineti in casa dumneavoastra un aspect mai luxos si mai confortabil.

Decolandia va ofera si posibilitatea de a cumpara in rate , puteti plati in 12 rate fixe cu dobanda 0 si fara sa mai achitati si alte comisioane daca detineti un card de crdit Unicredit- Tiriac Bank sau Piraeus Bank.
Toate aceste facilitati sunt create pentru ca toate persoanele sa isi poata achizitiona un parchet de buna calitate.  Avand posibilitatea aceasta va puteti convinge singuri de calitatea si importanta unui parchet rezistent si calitativ in locuinta dumneavoastra. Nu pierdeti timpul achizitionand un parchet doar pentru faptul ca este ieftin, ganditi-va ca se va deteriora foarte repede si va fi nevoie sa cumparati altul. Asa ca daca achizitionati un parchet calitativ de la Decolandia nu o sa regretati, diferenta se va vedea in timp deoarece aceasta este o investitie de durata.

No comments:

Post a Comment