Thursday, April 2, 2015

Beneficiile panourilor solare pentru apa calda si caldura


Ce nu stiati despre panourile solare pentru apa calda si caldura?

Sunt de parere ca  fiecare om a avut micul incident de a ramane fara apa calda in mijlocul dusului sau chiar inainte de el. Sau cine nu s-a saturat sa puna lemne pe foc la 3 dimineata in centrala termica doar pentru a avea caldura a doua zi? Chiar si  o centrala electrica se poate strica si stim totii cat sunt de costisitoare acele centrale, dar mai ales cat trebuie sa scoatem din buzunar dupa ce se defecteaza, pentru ca o singura piesa poate fi intre 300 sau 500 de lei si  sa nu mai vorbim si de leafa instalatorului. Ei bine, noi putem scapa de aceste probleme care ne mananca timpul si banutii pe care sigur putem sa-I folosim la altceva.

Va prezint panourile solare pentru apa calda si caldura

Stim cu totii ce sunt panourile solare.Transforma energia solara in energie electrica dar aceste panouri transforma  energia solara in  energie termica. Panourile solare pentru apa si caldura cedeaza energia termica unui agent termic, acesta fiind apa si datorita acestui lucru aceste panouri au un randament foarte mare , adica, mai pe romaneste, ofera mult si bine din obiectul celest care ne bucura in fiecare zi cu razele sale. Nu numai ca sunt foarte eficiente dar nici nu costa asa de mult, fiind practic un chilipir pentru casa dumneavoastra, scutindu-va de lemne  pentru ca stim toti cat de obositor este sa te ocupi de craparea lemnelor , trasportul si aranjarea lor si sa nu uitam de facturile mari la energia electrica. Aceste panouri solare pentru apa calda si caldura  sunt perfecte pentru dumneavoastra, ele oferindu-va diferite privilegii, mai exact apa calda tot timpul. Aceste panouri vin si cu imbunatatiri, odata cu montarea lor poti sa adaugi si rezervor cu capacitate mare si este perfect pentru o familie numeroasa de 5-6 persoane oferindu-va apa si caldura necesara  fiecaruia.

Vreau sa va spun ca, atunci cand am descoperit aceste panouri am fost foarte fericit iar  dupa ce le-am montat aveam caldura si apa calda non- stop.Gata cu centralele  si boilerele electrice, care ramaneau fara apa dupa un timp si trebuia sa astepti sa se incalzeasca din nou. …. Puteam sa spal cate vase vroiam si sa nu raman  fara apa calda. Pretul e  avantajos  si in acest pret am primit si garantia, plus cateva sfaturi despre intretinearea lor. O nimica toata, doar o verificare  o singura data pe an.Pentru mine chiar pare a fii un chilipir. Aceste panouri solare pentru apa si caldura  sunt fantastice.Nu numai ca ofera apa calda si caldura dar este ecologic.

In ziua de azi, de ce sa mai distrugem saraca padure pentru si mai multa munca acasa, cand putem sa ne montam astfel de panouri si sa oferim un beneficiu intregiI lumi si mai ales cu tehnologia de astazi  va garantez ca  dumneavoastra nu veti ramane fara apa, panourile avand de la 90 pana 100 % randament astfel incat ,vara cheltuieile dumneavoastra se reduc de la 80 la 100 %, toamna 70% chiar si iarna.Da ,ati inteles bine, aceste panouri fuctioneaza si iarna  si pot fi extreme de eficiente.
Panourile solare pentru apa si caldura  sunt cea mai buna alegerea a mea pentru ca m-a scutit de multe si mi-a oferit si mai multe.

De ce sa nu ai si tu parte de propriul tau panou solar pentru a avea o viata mai usoara?
Arunca o privire aici si convinge-te . http://www.panourisolare-eco.ro

No comments:

Post a Comment