Tuesday, April 7, 2015

De ce credem ca ai nevoie de un proiect de gradina


Gradina din fata sau spatele casei are o importanta majora in viata de zi cu zi, deoarece nu avem timp sa mergem prea des la o plimbare in padure sau in parc, aceasta ne ofera propriul colt verde. Daca ai o curte neamenajata, sfatul nostru ar fi sa contactezi o firma care se ocupa cu proiectari de gradini care sa te ajute in realizarea unui proiect.

Exista o poveste despre asa zisele gradini „suspendate” construite de regele Nirus pentru sotia sa Semiramis. Se spune ca aceste gradini erau grandioase si ca pe terasele lor erau plantati arbori din mai multe specii, iar unii dintre acestia avand peste 24 de metri. Aceste terase aveau rolul de a tine racoroase camerele pentru familia regala. Din aceasta legenda ne putem da seama ca inca de la inceputuri oamenii puneau accent pe estetica locurilor care-i inconjoara. Firmele de proiectare gradini stiu asta si vin in ajutorul celor care-si cauta un loc linistit si bine amenajat, numai al lor.

De ce credem ca ai nevoie de un proiect de gradina?

Cine nu-si doreste o casa primitoare, exact pe gustul lui? Daca esti unul dintre norocosii care au reusit sa-si construiasca locuinta mult visata, eleganta si calduroasa, urmatorul pas ar fi sa te uiti pe fereastra, gasesti acolo un loc unde sa te poti pierde cu privirea, este gradina ta in concordanta cu rafinamentul casei? Daca nu, ar trebui sa faci ceva in privinta aceasta. In primul rand trebuie sa contactati o echipa de profesionisti in proiectare gradini. Doar o gradina organizata dupa criterii bine definite poate aduce proprietarului satisfactia relaxarii in propria oaza de liniste.

Cei de la proiectare gradini au experienta necesara astfel incat dorintele voastre sa devina realitate.Nu e un moft sa-ti doresti ca gradina ta sa arate estetic, deoarece pentru a te putea simti bine intr-un loc ai nevoie de o priveliste placuta ochilor tai, deci frumusetea spatiului tau verde este o adevarata necesitate.

Cum iti dai seama daca ai angajat profesionisti pentru proiectare gradini sau nu?

Pentru ca proiectul gradinii tale sa fie unul durabil si bine realizat te sfatuim sa cauti o firma de proiectare gradini cu o echipa de profesionisti, astfel incat pana si cele mai mici detalii sa fie luate in considerare.
Un arhitect peisagistic calificat va fi mai scump, dar datorita faptului ca el realizeaza proiectarea gradinii in asa fel incat costurile de intretinere vor fi extrem de scazute, pe cand un amator va avea un pret scazut, insa din cauza neprofesionalismului acesta poate face greseli care o sa va coste foarte scump.

Ideea este ca daca va lasati pe mana unui profesionist tot ce trebuie sa faceti este sa priviti cum regatul vostru infloreste din toate punctele de vedere.

Daca esti pasionat de gradinarit poti sa te ocupi chiar tu dupa realizarea gradinii de ingrijirea ei, dar pana atunci, lasa-i pe experti sa faca din curtea ta un adevarat paradis.
Pentru mai multe informatii sau servicii despre proiectare gradini, aveti la indemana site-ul in acest domeniu: www.moderngardendesign.ro

No comments:

Post a Comment