Friday, August 7, 2015

INCHIRIERI MASINI PE TERMEN LUNG


  
Vrei sa pleci intr-o vacanta si nu gasesti masina potrivita? Sau ti-e frica ca masina ta nu e in stare sa te duca pana unde iti doresti? Noi avem solutia! Avem masini bune si de calitate pentru tine, care garantam ca nu te vor lasa pe drumuri. Daca vrei sa te utiti la marci mixte de masini pentru inchiriat pe termen lung puteti intra pe site-ul http://www.wlcrent.ro. Masinile noastre sunt bune si de calitate, si nu au tarife exagerate, ba mai mult, le vei gasi chiar ieftine. De exemplu, de la 25 euro pe zi poti conduce un Chevrolet Lacetti, care are un mod economic, consum mic si un condus foarte confortabil.

Multi clienti au fost multumiti de serviciile noastre, deoarece nu e obligatoriu sa te deplasezi pana la unul dintre sediile noastre, ci poti face o rezervare telefonica sunand la numarul +4 0762 135 800. Iti vom sari in ajutor oricand, la orice ora, serviciile noastre fiind desfasurate 24/24, in orice zile ale saptamanii. Tinem sa va informam ca avem cele mai mici preturi de pe piata, de aceea munca noastra fiind apreciata de cilentii nostrii. Avem clienti care ne contacteaza pentru inchirierea unei masini ori de cate ori vin in tara, dar si clienti care solicita. Nu avem costuri ascunse, tariful este bine cunoscut inca de la inceput de catre client. 
  
DISPUNEM DE UN STOC MIXT DE MASINI

Veti putea alege intre o masina de lux sau una economica, automata, compacta, monovolum 7 locuri, SUV, dar si microbuz.

La modul masina economica va recomandam niste masini low cost, pretul lor de inchiriat incepand cu 21 de euro pe zi, cum ar fi Seat Ibiza, sau 25 de euro pe zi, Chevrolet Lacetti. Aceste masini economice ofera un condus confortabil si relaxant.

DE CE AI INCHIRIA MASINI DE LA NOI?

De cand suntem pe piata, nu am avut clienti nemultumiti, fiecare client fiind plăcut surprins de serviciile noastre.

   Avem o gama larga si variata de masini, pentru toate buzunarele, de la masini low cost pana la cele de lux. Nu trebuie facute acte dinainte, tot ce trebuie sa faci e sa ne contactezi, iar agentii nostrii vor veni la tine cu masina dorita, contractul facandu-se pe loc iar apoi te poti bucura de masina pe care ai ales-o.
  Daca ai ales o masina, dar pe parcurs te-ai razgandit de alegerea facuta, noi iti schimbam masina gratuit, oferindu-ti orice alta masina iti doresti.
  Nu exista costuri sau taxe ascunse, totul e prestabilit, pretul ramanand acelasi pe toata durata inchirierii.

CE SPUN CLIENTII NOSTRII DESPRE NOI?

  Toti clientii nostrii de pana acum au fost multumiti de serviciile oferite de noi, pentru ca niciodata nu am refuzat vreun client sau sa-l facem sa astepte. Punctualitatea si seriozitatea ne e pe prim plan, tratand cu respect orice client.

  Pe site-ul nostru http://www.wlcrent.ro. vei putea gasi masina potrivita tie si pretul acesteia. Tot aici este si sectiunea de contact, unde ne poti adresa intrebari, iar angajatii nostrii iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil. Alege masina potrivită, alege WLC Rent!

1 comment: