Monday, August 24, 2015

Scaune de bar perfecte in orice design




Aveti nevoie de mobilier nou pentru afacerea dumneavoastra? Ei bine,  in alegrea acestuia trebuie sa tineti cont de cateva aspecte daca va doriti sa atrageti cat mai multi clienti. Stiti cum se spune: “ce-i frumos si  Lui Dumnezeu ii place”  asa ca, cu fiecare om care admira designul barului dumneavoastra ati mai castigat un client.  De la culorile peretilor si pana la  decoratiuni, de la masute si pana la scune, totul trebuie sa fie intr-o perfecta armonie si sa genereze o imagine de anasamblu cat mai placuta pentru ochii privitorului.
 
In materie de scaune de bar, va propun eu astazi cateva variante ingenioase, ieftine si de mare efect cu care sa impresionati si sa castigati cat mai multi clienti de partea dumneavoastra. 

Scaune de bar pentru orice design interior
 
 Amenajarea unui bar este precum amenajarea unei locuinte. Adica,  inainte de toate trebuie sa descoperiti stilul potrivit.  Nu va puteti  baza pe un design vintage daca vreti sa serviti cocktailuri sofisticate si exotice; asa cum nu puteti alege nici goticul daca vrei sa fiti gazda unor petreceti inedite pentru tineri.
 Ce spuneti de o amenajare interioara in stil minimalist? Cum zicea celebrul Mies van der Rohe: ”less is more” asa ca din punct de vedere arhitectural, daca alegeti sa va decorati barul inspirat de  vorbele sale, veti avea numai de castigat. Economie si bun gust in acelasi timp. Stilul este caracterizat de spatii largi, aeristite, fara prea mult mobilier sau multe obiecte decorative. Bazati-va pe culorile de baza ca de exemplu: crem, maro, alb, negru sau gri si nu va zgarciti la accentele in culori vii.

Un perete alb cu niste tablouri verzi  si niste rafturi cu plante mici de apartament, ar arata superb. In plus niste masute joase de cafea cu canapele negre si niste scaune de bar galbene, de exemplu modelul: ABS 103P sau ABS 225, ar completa imagina unui bar in care sigur as vrea sa imi petrec dupa-amiezile de weekend.

Daca aceasta idee nu se pliaza chiar bine pe gusturile dumneavoastra, ce spuneti  despre stilul urban? Este adevarat ca este ceva mai complex decat cel minimalist in sensul ca  presupune ceva mai multe decoratiuni, insa acestea nu trebuie sa fie neaparat costisitoare. Pentru culorile peretilor, inspirati-va din ceea ce vedeti in jurul dumneavoastra atunci cand va plimbati prin oras . Mai adaugati un graffiti si niste tabloui cu masini, o biciclete  veche ca obiect decorativ si apoi concentrati-va pe mobilier. Masute inalte, poate chiar colorate pentru un efect cat mai spectaculos,  iar despre scaunele de bar; modelul ABS110 s-ar potrivi perfect.
 
Scaune de bar pentru toate gusturile

Fie ca vreti sau nu sa va decorati  barul  in tema cu una dintre ideile  de mai sus,  pentru scaune de bar care sa se potriveasca oricarei amenajari interioare,  accesati: www.scaune-online.ro. Tot acolo puteti vizualiza si  modelele mentionate in articol dar si multe altele, iar  daca va doriti calitate si frumusete la preturi avantajoase, acesta este locul de unde ar trebui sa va  cumparati scaunele de bar.

No comments:

Post a Comment