Tuesday, March 29, 2016

Ceara epilat traditionala


Cabinelete cosmetice unde se fac proceduri de epilare definitiva sau permanenta , ofera clientilor inclusiv  cartuse ceara epilat traditionala , de unica folosinta, care are poate cel mai bun raport calitate-pret.

Oferta cabinetelor cosmetice si a magazinelor de specialitate este una foarte diversificata si include  cartuse de ceara pentru unica folosinta, cu miere precum si cu aloe vera, titaniu dar si cartuse ceara epilat cu ciocolata, in plus fata de ceara de epilat traditionala.

Ceara de unica folosinta, profesionala

In ceea ce privesc acele cartuse cu ceara de unica folosinta pentru epilat din oferta magazinelor specializate pot sa fie folosite pentru epilare chiar si acasa, insa au o utilizare mare si in saloanele unde se fac epilari profesionale. Clientii sunt invitati sa consulte inclusiv ofertele speciale pentru pachetele ce includ ceara de epilat traditionala.

Astfel de oferte sunt astfel gandite incat sa vina in sprijinul clientilor,  in functie de nevoile si de posibilitatile pe care le au acestea.

Desemeni, cabinetele cosmetice si magazinele specializate asigura calitatea produselor comercializate , intotdeauna acestea avand o calitate superiora.

Epilarea folosind  ceara de unica folosinta de mult timp nu mai e un mister si in plus aceasta este si metoda cea mai eficienta de a indeparta parul corporal nedorit. Rezultatul e unul durabil iar atunci cand clientul aude cuvintele -igiena maxima, in mod vizibil incepee sa fie mult mai destins.
 Kit-ul de epilat e considerat a fi prietenul cel mai bun al femeilor.

Acestea isi poti alege cartuse care au ceara de epilat traditionala, de unica folosinta, in functie de orice tip de piele sau de par au. In cabinetele cosmetice si in magazine vor gasi intotdeauna ceara de unica folosinta ce are raportul calitate-pret , cel mai bun.

Oferta acestora este una extrem de diversificata si consta in epilare cu  cartuse de ceara ce sunt cu miere si de unica folosinta,  ceara de epilat nacree, ceara de epilat care are aloe vera, cea roz cu titaniu, cea cu azulena, cartusele de ceara pentru epilat cu ciocolata si ceara traditionala.

Utilizare si efecte ale produselor pe baza de ceara

Desi multa lume cunoaste mare parte dintre aceste sortimente de ceara, atunci cand sunt utilizate trebuie sa se tina cont de necesitatile pe care le are fiecare persoana. Ceara de unica utilizata cu miere,  este una foarte maleabila, iar ceara nacree precum si cea roz care are  titaniu se utilizeaza atunci cand exista pilozitate excesiva.

Ceara care are in compozitie  aloe vera dar si azulena se poate utiliza  in cazul in care exista o pilozitate de grad mediu, in cazul unei pieli sensibile si/sau in cazul iritatiilor post-epilatorii ale pielii.

Datorita kiturilor de epilat, inclusiv al acestor cartuse care au ceara care e de unica folosinta, foliculul pe care il are firului de par poate sa fie distrus, in acest fel parul putand sa se rareasca si deasemeni sa se subtieze.

Pentru a beneficia de un epilat profesional este nevoie de ceara care e de unica folosinta si deasemeni de cea mai buna calitate. Punctul forte pe care il au astfel de cartuse o reprezinta este aderenta lor foarte buna.

No comments:

Post a Comment