Tuesday, March 22, 2016

Plase insecte ieftine



Patrunderea insectelor atat in casa cat si in locurile in care lucram sau ne petrecem timpul nu ne lasa sa ne bucuram de momentele pe care le petrecem cu cei dragi. Instalarea plaselor de insecte si tantari reprezinta solutia, iar echipele de specialisti  la care puteti sa apelati va pot ajuta  cu incredere.

Acestea pot sa-si ajute clientii oferindu-le unul din urmatoarele tipuri disponibile de plase de insecte:

 

-          Plase insecte de tip rulou care  ofera chaiar un triplu avantaj si anum acela ca are un sistem propriu contra ridicarii accidentale iar ghidajele si caseta sunt in asa fel construite incat sa nu afecteaza estetica tamplariei si sa nu scada decat  putin vizibilitatea.
-          Plase insecte cu balamale care sunt niste plase practice, ele fiind fixate pe cadru metalic confectionat din profil de aluminiu si care e prevazut cu balamale, in acest fel  permitand sa se deschida batanta catre  exteriorul geamului.
-          Plasele de insecte care sunt glisante ( sau culisante) se pot manevra prin alunecarea facuta pe un sistem cu role. Plasele vor impiedica patrunderea insectelor, insa si al impuritatiilor care sunt purtate de vant.
-          Plasele de insecte de tip plisse (sau pliate)  pot sa culiseze folosindu-se de un sistem de role, iar prin constructia lor speciala, pot sa garanteze o inchidere ermetica.
Culorile standard in care sunt confectionate plasele sunt alb sau maro insa la cererea clientilor pot sa fie vopsite si in orice alta nuanta sau intr-o nuanta asemeni imitatiei de lemn, insa plasa o sa aiba intotdeauna o culoare gri.
Culori ce sunt disponibile de regula pe stocul firmelor specializate sunt profil alb sau maro, stejar auriu, nuc sau  mahon.

Servicii specializate

 

Firmele de profil ofera un serviciu prin care pot sa ajute clienti sa isi rezolve problema insectelor care sunt nedorite,  fara vreun efort deosebit.
Tot ceea ce trebuie sa faca un client este sa contateze un specialist fie accesand paginile online ale firmelor de specialitate fie direct, telefonic.
Una dintre adresele onine ce pot fi accesate este www.reparatiitermopane-pvc.ro.
Acest tip de firme vor putea sa  asigure montajul plaselor contra  insectelor, acestea reprezentand  practic un accesoriul necesar, poate chiar obligatoriu al tamplariei clientilor, fiind cu sau chiar si fara geam termopan.
Ele se pot monta pe tamplaria din aluminiu, PVC sau lemn stratificat. Pot fi plase insecte fixe, pe balamale sau plase insecte tip rulou.
Plasele pot fi montate la ferestre insa si la usi. Plasele de insecte sunt fabricate din fibra de sticla sau fibra de carbon care are o rezistenta mare fata de rupere.
In marea lor majoritate, culorile standard sunt alb si maro (conform RAL 8014) insa pentru cantitati relativ mai mari pot sa fie vopsite chiar si in orice alta nuanta, conform RAL.
Culori ce sunt disponibile pe stoc oricand sunt profil mari si alb, culoarea stejarului auriu, a mahonului sau culoarea nucului.

Calculator de pret

 

Firmele de specialitate dispun pe paginile lor de calculatoare online de pret care pot sa ofere un pret foarte apropiat de cel real pentru plase de insecte, pret diferentiat pe categorii de plase, culori, etc.

No comments:

Post a Comment