Monday, July 11, 2016

Credit IFN de la Concordiacapital.ro


In cazul in care aveti restante la credite bancare , ati fost inscris din aceasta cauza  in baza de date aferenta  Biroului de Credite, atunci nu mai aveti foarte multe optiuni pentru a face rost de bani , rapid. Fie decidem sa amanetam  sau sa vindem diverse obiecte din casa, fie ne orientam catre  o institutie financiara nebancara in scopul obtinerii  unui imprumut, a unui credit IFN.

De regula, aceste institutii nu verifica datele inscrise in Biroului de Credite decat in cazul in care este vorba de un imprumut foarte mare, in asa fel incat clientii sa aiba o sansa mare sa nu ii refuze.
Chiar si atunci cand se fac verificari, depinde decizia finala numai de fapta ce duce la inscrierea intr-un astfel de Birou de Credite.

Spre exemplu, daca nu am putut sa platim rata deoarece am fost plecati din tara iar asta a avut ca si consecinta etichetarea clientului ca fiind rau – platnic, este posibil ca o institutie de tip  IFN sa poata inteleage asta si sa ne poata acorda imprumuturi nebancare, credite IFN, asta datorita politicii lor care este mai putin restrictiva in privinta acordarii acestor credite.

Motivatia este, bineinteles  un factor decisiv, de aceea trebuie sa avem grija ce motiv invocam pentru cererea pe care o formulam.

Trebuie sa tinem cont, de faptul ca daca si acum nu vom returna banii, atunci sansele pentru a obtine un imprumut din nou, pe viitor, vor scadea in mod  considerabil. Trebuie luat in calcul si faptul ca IFN-urile pot sa ofere chiar si  un timp de ramburs ceva mai mic decat cel acordat de catre banci precum si faptul ca dobanda poate sa ajunga pana la 90%, iar asta va creste suma ce trebuie sa o  returnem.

Daca achitam la timp toate ratele creditului IFN , ale acestui imprumut nebancar, atunci vom putea sa refinantam  creditul si sa obtinem o dobanda mai mica ori ale  beneficii de acest fel.

Conditii de creditare

Un credit de acest fel se obtine destul de usor, fara sa fie nevoie decat de prezentarea unui act care dovedete  ca avem un venit constant pe care il primim lunar precum si un act de identitate. E suficient sa transmitem un fluturas, sau o adeverinta de salariu, ori un extras de cont , contract de inchiriere, in cazul in care suntem proprietarul unei locuinte pe care am inchiriat-o.

Aprobarea data dosarului dureaza nu mai mult de 24 de ore,  cererea putand sa fie depusa chiar si online. Suma imprumutata poate sa ajunga si la maxim 65.000 lei, in cazul unor IFN-uri, dar trebuie sa luam  in calcul inclusiv dobanda, ce va fi una  destul de mare.

Dobanda cea mai mare care a fost perceputa de  un IFN este la unele firme specailzate in astfel de imprumutiri, avand nivelul DAE  de 227%.

In schimb, avantajul care este oferit de catre un IFN este acela ca ratele sunt percepute de catre angajatii firmei bancare, chir de acasa si ca nu astfel de istitutii nu se vor uita niciodata in baza de date pe care o are  Biroul de Credit. www.Concordiacapital.ro

No comments:

Post a Comment