Tuesday, August 2, 2016

Rafturi metalice




Firmele de profil le asigura clientilor pe langa proiectare si furnizare gamelor de sisteme ale rafturilor metalice care sunt utile pentru depozitari, atat pentru cele interioare cat si pentru cele exterioare. Firmele de prestigiu reprezinta de fapt niste furnizori importanti ai acestoru sisteme de rafturi care activeaza pe pietele din Romania dar nu doar de aici.

Specialistii sunt cei care pot sa fie in masura oricand sa indeplineasca cerinte specifice de depozitare variate,  inclusiv ca apreciere al clientilor care sunt solicitanti ai acestor produse.

Facilitatile acordate de producatori


Aceea care sunt producatori ai rafturilor metalice de regula, transmit clientilor si oferte gratuite, ele facand inspectii periodice pentru verificare, putand sa ofere garantie supa care ofera si service post- garantie, cat si   certificate de atestare ale gamelor variate de accesorii.

Toate produsele confectionate si comercializate pe piata, pot indeplini conditiile impuse prin intermediul atat al normelor cat si al normativelor de la momentul comercializari acestora, atunci cand ele sunt in vigoare.

Rafturile folosite pentru depozitarea paletilor


Sistemul prefabricat specific de obtinere al inaltimilor ce ajung si la 20 m insa cat si pentru incarcaturi ale  celulelor care pot sa ajunga si pana la 4.500 kg.

Ramele specifice rafturilor metalice au in componenta lor si stalpi de profil Ω, ce sunt fixati cu ajutorul insurubarii si al utilizarii contravantuiri ce sunt obtinute din profile care sunt de tip C, ce au rolul de sustinere al  greutatilor ce ajung sa depaseasca in unele cazuri si la 20 tone.

Grinzile de sustinere al paletilor, au o lungime optionala si pot fi montati prin agatare de un cadru, de rama, ele fiind asigurate cu niste cuie de siguranta. In ceea ce privesc celulele rafturilor, specialistii au mentionat faptul ca se pot fixa si gratare metalice si deasemenea polite ce sunt dintr-un PAL sau metalice, sau sunt de alt tip.

Rafturi ale politelor pentru incarcaturi


Rafturile metalice avand polite sunt foarte bune in cazul multiplelor tipuri de incarcaturi, ele fiind fabricate astfel incat sa poate sa suporte greutatile ce pot varia intre 50 si 600 kg/polita.

Inaltimea acestora poate  ajunge in privinta unui raft la 11 m. Ele pot fi furnizate de clienti chiar in varianta normala, fiind aranjate si in niste randuri simple insa si in randuri duble, putand fi si la diverse nivele intermediare in privinta podelei care formeaza multe etaje cat si platforma mezanin.

Rafturile tip - consola


Astfel de rafturi in consola sunt potrivite pentru utilizarea la depozitarea diverselor profile de otel, cat si al tevilor, la placile din material lemnos si in cazul cand avem de depozitat foi metalice. Inaltimea acestui tip de raft si lungimea consolei dar si incarcatura acesteia, pot sa fie fabricate conform cerintelor pe care le au clientii.

Detalii cu privire la executia acestor multiple tipuri de rafturi metalice care pot fi gasite in cadrul magazinelor care pe langa faptul ca in multe cazuri le fabrica, le si comercializeaza, pot obtine cei interesati accesand site-uri de specialitate cum ar fi spre exemplu www.racksmetal.ro.

No comments:

Post a Comment