Monday, August 1, 2016

Usi de sticla securizata


Usile de sticla  securizate, sunt acelea care au impus o adevarata tendinta  moderna si actuala in ceea ce  priveste  decorarea spatiului ce e in interiorul birourilor sau ale locuintei  oricarei persoane. Utilizand usi de sticla se va putea folosi si mai mult lumina care va fi una naturala chiar si acolo unde era anterior  mai redusa.

Deasemeni, utilizarea  usilor au dau oricarui spatiu o nota de eleganta cat  si de utilitate si stil. Variete diferite de usi pot sa se gaseasca si pe piata iar acestea cuprind incepand de la nite usi glisante, la cele batante cu actionare manuala, inclusiv usi automate dar si  usi mate, usi clare  si ajungand inc,uisv pana la usi care sunt colorate sau  personalizate cu siglele sau cu diverse logo-uri pe care ni  le dorim.

Pot sa fie facute de firme specializate incluisv compartimentari folosind sticlei  si avantajele acestor compartimentari pot sa fie printre altele :


  • Personalizarea ce e facuta asupra constructiilor care se pot obtine prin amenajarea spatiului, amenajare care e facuta in stil futurist si in acelasi timp modern;
  • Un termen de executie scurt,   comparativ cu timpul folosit in executie la aplicarea diverselor tehnici ce sunt clasice si utilizate in cadrul compartimentarilor;
  • Mentinerea iluminari ce va  fi cat se poate de natural este posibil.


Sticla care e folosita pentru obtinerea acestor usi de sticla care e securizata este de regula  importata, acest lucru putand inseamna ca intreaga garantie a calitatii sticlei este data de  acesti producatori.
Feroneria care e utilizata este de regula  importata incluisv de la firme ce au experienta si bun renume in domeniul acesta.

Usile batante  au design atractiv si deasemeni au un aspect modern, au sistem de prindere de  buna calitate, acestea fiind ideale in spatiile publice, unde exista trafic intens si la locuintele private. Astfel de  usi batante sunt cele care se gasesc in magazinele de specialitate si in acelasi timp  in cadrul unor  combinatii cu pereti care sunt si ei din sticla.

Sa nu  uitam ca avantajul privind folosirirea usilor batante e faptul ca au o anuma usurinta in utilizarea lor.

Firmele specializate, in cazul in care apelam la ele , vedem ca pot executa si niste  usi batante care  sunt din sticla si care pot fi personalizate,  dupa cum  dorim , pentru a putea face fata oricarui proiect pe care il avem in minte.

Usile de sticla securizata sau acelea din sticla laminata pot  avea grosimi diverse, variind de la  8 si ajungand pana la 12 mm si in acelasi timp pot  fi gasite in  game variate de  finisajelor si  culorilori,  sub forma dar si sub denumirea de sticla float clear, sau  sticla ultraclara, ori colorata in masa ,cu niste  culori care sunt gri/bronz sau verde, fiind sablata chimic sau  laminata cu folie alba ori mata,  sau fiind din sticla colorata si avand un anume model ,  inclusiv printata.

Pentru detalii, atat cunoscatorii cat si cei care sunt doar interesati pot sa acceseze site-urile de specialitate intre care poate fi mentionat si www.studio-vitralii.ro .

No comments:

Post a Comment