Monday, May 11, 2015

Amenajari interioare - de la vis la realitate




V-ati gandit cu siguranta la tot ce este legat de amenjari interioare. De cele mai multe ori ne dorim o schimbare in casa sau in viata noastra. Fie ca avem o locuinta noua, un birou care nu ne mai este pe plac sau vrem doar sa facem o schimbare in vechiul spatiu, toate acestea tin de amenajari interioare. Poate ca ne-am saturat de modul in care este amplasata mobila ori vrem sa schimbam amenajarea locuintei. In copilaria mea, amenajarea consta in zugravire si rearanjarea pieselor de mobilier. In prezent insa, putem alege dintr-o gama foarte diversificata de idei. Partea buna este ca exista specialisti care ne pot ajuta in acest sens.

Amenajari interioare in stil feng shui

Pentru a va putea bucura de amenajari interioare in stilul feng shui trebuie sa tineti cont de cativa pasi esentiali. In primul rand, trebuie sa scapati de lucrurile inutile din spatiul dumneavoastra. Daca detineti lucruri vechi sau care nu va mai sunt de folos, ori va creeaza o stare de disconfort, trebuie sa luati rapid o decizie in privinta acestora. Cel mai potrivit moment pentru a face ordine in lucrurile dumneavoastra este unul linistit, in care sunteti plini de optimism si va inarmati cu melodiile preferate.

Dupa ce v-ati asigurat ca ati scapat de lucrurile incarcate cu energie negativa din jurul dumneavoastra, trebuie sa alegeti culorile potrivite pentru acest stil de amenajare interioara. Cele mai potrivite nuante sunt verde si maro, pentru ca simbolizeaza lemnul, rosu, galben, portocaliu si mov, care reprezinta focul, galben si maro deschis pentru a sublinia linia pamantului, alb si gri, pentru a delimita metalul si nu in ultimul rand negru si albastru, care inrameaza apa. Formele ideale pentru fiecare element sunt: dreptunghiulara pentru lemn, triunghiulara pentru foc, patrata pentru pamant, rotunda pentru metal si liniile curbe pentru apa.

O idee de amenajare interioara in stil feng shui

Daca doriti sa optati pentru acest stil de amenajare interioara puteti imbina culorile astfel: verde in zona estica, deoarece ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si albastru in nord pentru ca este benefic in cariera. Daca sunteti insa o persoana definita de un element precum focul, trebuie sa tineti cont ca lemnul intretine focul si sa incercati sa imbinati culorile acestor doua stari. 

Odata ajunsi cu amenajarea interioara in acest punct, trebuie sa stiti ca laptopul, tableta sau televizor atenteaza la energia dumneavoastra. Incercati, asadar, sa stati cat mai putin timp in preajma acestora. Nu uitati sa pastrati un aer curat in camera, atmosfera linistita, inmiresmata cu uleiuri esentiale si sa lasati lumina sa patrunda. Plantele si animalele de companie fac diferenta in viata dumneavoastra asa ca faceti tot posibilul sa le tineti in preajma.

Amenajari interioare de la Logosidesigninterior.ro

V-ati gandit sa apelati la diverse firme de amenajari interioare?  Nu uitati sa vizualizati site-ul www.Logosidesigninterior.ro , pentru cele mai bune idei pe care in mod cert nu trebuie sa le ratati. Aici, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru o viata linistita, lipsita de griji.

No comments:

Post a Comment