Wednesday, May 6, 2015

Design interior pentru apartamente




Atunci cand avem de decorat un spatiu este important sa apelam la ajutorul unor profesionisti pentru a ne asigura ca alegem materialele si obiectele potrivite si ca respectam unele elemente esentiale de design interior. In special in spatiile in care urmeaza sa convietuiasca mai multe persoane, este necesar sa se creeze un design interior unitar, care sa satisfaca toate gusturile si sa puna in evidenta elemente din personalitatea fiecarui locatar. Puteti obtine toate aceste elemente cu ajutorul unor specialisti in design interior astfel incat nu va fi necesar sa va consumati foarte multa energie cu acest aspect.

Amenajarea unui apartament poate fi o sarcina destul de dificila in special daca nu avem la dispozitie un spatiu foarte mare. Este util sa apelati la o companie specializata in design interior pentru a va asigura ca stilurile persoanelor care vor locui in acel apartament se vor combina in mod armonios si ca se vor gasi solutii ingenioase de depozitare si de compartimentare a spatiului. Se poate opta pentru piese de mobilier multifunctionale care se pot restrange pe perioada zilei. Un astfel de exemplu practic de design interior inteligent ar fi alegerea unei canapele extensibile pentru dormitor.

Spatiul din interiorul acesteia poate fi utilizat si ca un loc in plus de depozitare si pe timpul zilei dormitorul poate fi utilizat pe post de living. Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand realizati lucrari de design interior este alegerea culorilor. Este bine sa aveti pete de culoare care sa accentueze anumite elemente. Daca vorbim in continuare de spatii mai mici, incercati sa nu alegeti culori prea inchise deoarece nu vor da impresia unui spatiu vast. Alegeti usile glisante si cateva oglinzi care sa aduca impresia unei camere mult mai largi. Specialistii de la www.logosidesigninterior.ro va pot oferi o multime de astfel de sugestii interesante care sa va ajute la crearea unui design interior compatibil cu gusturile dumneavoastra.

Design interior pentru camere de hotel

Daca vorbim despre design interior pentru o camera de hotel, trebuie sa ne gandim in ansamblu. In functie de tematica hotelului, bugetul de care dispune, standardele stabilite si zona in care se afla, trebuie realizat un design interior care sa incorporeze toate camerele disponibile sis a fie in concordanta cu restul incaperilor din complex. Pentru o camera de hotel este necesar un design care sa aduca un aer fresh, elegant camerei si sa confere un grad ridicat de functionalitate. Fiind un spatiu destul de limitat, este bine sa se apeleze la piese de mobilier multifunctionale si practice.

Design interior pentru case si vile

Daca sunteti la procesul de decorare al unei case mai mari, este bine sa apelati la aceasta echipa de profesionisti pentru a fi siguri ca veti obtine un design interior unitar si veti fi la curent cu ultimele tendinte din acest domeniu. Fie ca va doriti sa fiti in trend sau doriti o casa decorata in stil clasic puteti alege sa colaborati pentru partea de design interior cu aceasta echipa dornica sa va ajute cu sfaturi si idei pentru a obtine casa de vis.

No comments:

Post a Comment