Friday, November 13, 2015

Confort termic cu termoizolatii



Pe timp de iarna, banii pe care-i investim in a ne oferi confort termic sunt foarte multi, indiferent ca factura la lumina este mare sau banii pe care-i investim in carbuni si lemne sunt multi. Nu este de ajuns ca deja investim o suma mare in a ne oferi caldura, dar suma creste datorita faptului ca prin pereti, o mare parte din caldura se pierde.

Ce ati spune de caldura s-ar mentine o perioada mai lunga de timp? Clar, suma ar scadea iar noi am fi multumiti de alegerea noastra. Pentru acest lucru, avem nevoie de termoizolatii.
Termoizolatii nu ofera doar caldura casei nostre pe timp de iarna, ci ofera si racoare pe timp de vara. Asa cum nu permite caldurii pe timp de iarna sa se piarda prin pereti si tavan, asa nu permite nici caldurii pe timp de vara sa intre in casa prin pereti. Astfel, cu temoizolatii suntem asigurati de faptul ca avem confort atat vara cat si iarna, confort pe care ni-l dorim cu totii.

Termoizolatiile nu mai sunt o noutate, insa multi nu aleg sa faca asta datorita faptului ca trebuie investiti niste bani dar, daca o luam logic, investia in termoizolatii este una buna in timp, iar iarna de iarna, banii ii recuperam.

Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Termoizolatiile cu spuma poliuretanica sunt cel mai des intalnite si sunt foarte apreciate. In locul termoizolatiilor prin metode traditionale, termoizolatiile cu spuma poliuretanica tot mai mult castiga teren datorita avantajelor sale.

Teromizolatii cu spuma poliuretanica au costuri reduse, se aplica repede prin pulverizare, sunt rezistente in timp, sunt rezistente si la temperaturi extreme, nu au imbinari sau rosturi, oferind astfel o termoizolatie perfecta.

Vopsea Thermo Top pentru termoizolatii de calitate

O alta metoda foarte apreciata prin care se realizeaza termoizolatii este cu vopseaua Thermo Top. Aceasta metoda este una moderna, mai nou aparuta in comparativ cu alte feluri de termoizolatii. Vopseaua Thermo Top are abilitatea de a reflecta razele soarelui.

Prin termoizolatii cu vopseaua Thermo Top, obtinem si un aspect foarte placut, fiind in mai multe culori iar noi putem alege ceea ce ne place. Avantajul unei astfel de termoizolatii este faptul ca pe timpul verilor calduroase, in casa noastra este bine si racoare. In plus, este si un bun hidroizolator si ajuta la combaterea mucegaiului.

Teromizolatii cu vopseaua Thermo Top sunt ideale atat pentru casa noastra cat si pentru locurile industriale, pentru terase, acoperisuri si diverse astfel de locuri pentru ca se aplica usor pe orice fel de suprafata, cu ajutorul trafaletului sau a gletierei si chiar a pistolului airless.

Europlastic si termoizolatii

Pentru termoizolatii de calitate, trebuie ca acestea sa fie executate atat de profesionisti cat si cu ajutorul lucrurilor de calitate. Un alt lucru de apreciat este faptul ca echipa Europlastic este prompta si termina lucrarea la timp.

Din anul 1991, Europlastic este alaturi de clientii sai, oferind lucruri de calitate si executand lucrari de calitate, oferind garantii. Pentru mai multe detalii despre Europlastic, puteti accesa www.europlastic.ro.

Termoizolatii cu spuma poliuretanica si vopsea Thermo Top pentru ca noi sa avem confort termic in casa noastra.

No comments:

Post a Comment