Tuesday, November 10, 2015

Pardoseli epoxidice rezistente la umezeala

Pardoselile epoxidice sunt cunoscute ca si avand o serie de avantaje bine definite, deci nu e de mirare ca atat de multe persoane hotarasc ca acestea sunt unele ce se vor potrivi nu doar spatiilor si institutiilor publice, dar si unor locuinte rezidentiale chiar.
         
Motivele pentru care tot mai multe persoane care fie se muta intr-o noua locuinta, fie isi renoveaza vechea locuinta opteaza pentru astfel de pardoseli epoxidice sunt numeroase si diverse, acestea survin clar din lunga lista de beneficii pe care astfel de pardoseli o aduc cu sine, pe langa faptul ca ele sunt unele ce vor completa in mod ideal orice estetic si decor.

Rezistenta pe toate planurile

Daca optati spre exemplu pentru unele pardoseli epoxidice pentru bucataria de acasa, veti avea nu doar surpriza placuta de a va bucura din plin de rezistenta lor la umezeala, dar si de cea de a va bucura de rezistenta acestora la stresuri mecanice.
         
In bucataria oricarei locuinte se mai pot intampla mici "accidente", de tipul varsarii unor lichide pe podea, sau de tipul "alunecarii" unei cratite cu mancare poate pe aceasta. Ei bine, cu astfel de pardoseli epoxidice nu va trebui sa va faceti griji ca veti fi nevoiti sa schimbati tot decorul incepand de la podele.
        
Acestea sunt rezistente la umezeala, dar si la socuri mecanice, nu sunt usor de distrus, iar in plus, sunt si foarte placute din punct de vedere estetic, de unde si modelele de pardoseli epoxidice decorative atat de populare in zilele noastre.
          
Chiar si in baie veti putea opta pentru astfel de pardoseli fara griji, chiar si in beciuri si in alte incaperi in care poate umiditatea este mai mare decat in mod obisnuit in altele, cum ar fi dormitorul spre exemplu.

Pardoseli epoxidice cu efect

Cand ne referim la pardoseli epoxidice cu efect, ne referim de fapt la diverse aspecte ale acestora, din nou. Pe langa efectul placut de podea rezistenta care este oferit de catre acestea, mai putem mentiona si faptul ca fiind disponibile intr-o gama atat de variata de culori si modele, exista pana si pardoseli epoxidice cu efecte 3D.
         
Un aspect deosebit care trebuie mentionat cand vine vorba de astfel de pardoseli epoxidice este si acela ca ele fac parte din categoria de "podele calde", adica spre deosebire de gresie spre exemplu, de granit sau de piatra naturala chiar, astfel de pardoseli epoxidice sunt unele care nu vor da senzatia de podea rece.
          
Mai mult, trebuie sa spunem si faptul ca aceste tipuri de podele sunt unele care se vor putea aplica chiar si peste incazlirea in pardosea. Fie ca optati pentru incalzirea in pardosea electrica sau nu, aceste pardoseli epoxidice cu www.Europlastic.ro pot fi aplicate fara probleme peste aceasta instalatie.

         
Lista de beneficii de care va puteti bucura cu acest tip de pardosea este una considerabila, cert este ca e bine sa va orientati spre podele care sa fie potrivite incaperii in care doriti sa le montati atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere estetic, iar aceste pardoseli epoxidice sunt pur si simplu ideale.

No comments:

Post a Comment