Tuesday, November 24, 2015

Elemente privind contractele de inchiriere a camioanelor




In momentul in care se are in vedere inchirierea unui autovehicul , pentru incheierea tranzactiei si pentru a putea beneficia in deplina legalitate de acesta trebuie sa se incheie un contract de inchiriere. Dar, inainte de a semna contractul de inchiriere este necesar sa il cititi cu atentie pentru a putea identifica daca ceea ce a fost negociat in prima instanta se regaseste si in contract.
Atunci cand este vorba despre inchirierea unui camion Volvo sau orice alta marca cu notorietate si intr-un numar destul de considerabil, este mai mult decat necesar sa se cunoasca toate elementele componente ale contractului pentru a va asigura ca totul se desfasoara in mod optim.
In acest sens, noi va asiguram ca totul este intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare, dar, este necesar ca orice act pe care il semnati sa o faceti in cunostinta de cauza.
Despre camioanele Volvo se poate spune ca reprezinta una dintre cele mai calitative marci, ofera siguranta si confort dar si caracteristici exceptionale perfectionate cu ajutorul tehnologiei de ultima ora.

Partile componente ale contractului de inchiriere


La orice contract de inchiriere este necesar ca acesta sa se intocmeasca in doua exemplare, cate una pentru fiecare parte in care se stipuleaza toate elementele care duc la inchirierea camioanelor Volvo sau de orice alta marca in conditiile cele mai bune. Partile componente ale contractului de inchiriere sunt obligatiile partilor, obiectul contractului, datele de identificare a partilor care incheie contractul respectiv, conditiile de predare/primire a autovehiculului, termenii de garantie si service, conditiile de folosire, conditiile de asigurare, pretul si modalitatea de plata, eventuale costuri suplimentare, durata contractului, raspunderea contractuala, forta majora, conditiile de incetare a contractului, solutionarea litigiilor, dispozitii finale.


 Partile finale ale contractului de inchiriere


In momentul in care se inchiriaza un camion Volvo sau de orice alta marca, este necesar sa se intocmeasca si un proces de predare primire al autovehiculului prin care chiriasul isi da consimtamantul ca a primit autovehiculul in conditiile in care s-a negociat contractul de inchiriere.
Acest proces verbal de predare primire se poate numi, daca doriti, si un fel de garantie asupra faptului ca autovehiculul a fost primit in conditii bune respectiv compania de inchiriere a primit autovehiculul inapoi in conditii exceptionale.

Conditiile de inchiriere a unui camion


In ceea ce priveste conditiile sub care inchiriaza o companie un autovehicul pentru o firma de transporturi, acestea se stabilesc in functie de fiecare in parte.
Daca sunteti in cautarea unei companii serioase care sa inchirieze camioane Volvo sau orice alta marca, atunci inseamna ca ati ajuns in locul care trebuie intrucat noi oferim o gama larga de servicii cum ar fi vanzarea sau cumpararea de autovehicule pentru transportul marfurilor.
Noi va putem oferi intreg suportul necesar pentru a putea achizitiona cele mai optime autovehicule pentru transportul marfurilor pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai optime si economice solutii.
Indiferent de necesitatile pe care le aveti, suntem alaturi de dumneavoastra si va ajutam sa va indepliniti misiunea de a transporta marfurile in timp util si la randul dumneavoastra sa aveti clienti multumiti de promtitudinea de care dati dovada.

No comments:

Post a Comment