Monday, November 16, 2015

Pardoseli epoxidice pret





Pardoselile epoxidice  reprezinta o metoda de oprire a diferitelor bacterilor in anumite parti precum si o protejare a dusumelelor realizate din material de contructie sau din materiale de  nisip si pietris  impotriva structurilor prea tari.  Acestea sunt deosebite de celelalte prin designe-ul sau unic si ornamental.

Pardoselile epoxidice sunt mai durabile si rezistente fata de alte pardoseli chiar daca pe ele se circula mult.  

Acest tip de pardoseli elimina  din start  vreun accident care se poate intampla circuland foarte mult pe ele, pardoselile fiind unele din cele mai durabile la asa ceva (zgarieturi). Ele se curata si se spala usor dar isi pastreaza o anumita duritate contra unor materiale.

Pardoselile epixodice se vor utiliza si in ramurile tehnice ori in locurile unde oamenii  isi disting nevoile si dorintele si bazandu-se pe folosirea si cerintele acestor pardoseli.  

Exista pardoseli care nu isi schimba insusirile  la grade mai inalte sau mai joase de temperatura  si se monteaza repede si usor ori pardoseli care isi schimba insusirile dar aceasta chestie  dureaza in functie de  calitatea produselor  din care se realizeaza, cum se realizeaza ele in fabrica si prin ce tehnica se cladesc ele. Sunt folosite in tipuri diferite de locuri pentru ca insusirile lor sunt bune, au un design special si se pastreaza un timp mai indelungat in conditii bune. 

Pardoselile epixodice au o insusire specifica si aceea este ca pe suprafata acesteia se pot plimba oamenii de cate ori doresc si din cauza aceasta, ele sunt asezate in foarte multe cladiri si institutii de tot felul. 

Modalitatea  prin care se va monta pardoseaua  este aceea prin folosirea  unui anumit organism aflat in stare lichida  care  ofera  un spatiu  finisat  si care se impotriveste  bacteriilor daunatoare  sau a zgarieturilor.  De aceea,  pardoseaua mai poate fi amplasata sin in astfel de locuri:  spatii medicale,  spatii alimentare . In momentul in care  pardoseaua epixodica va fi asezata,  mai esentiale sunt standardele calitative ale materialelor folosite pentru asezarea ei,  sa fie montata bine decat locul unde acestea se vor aseza (insa este important ca acesl saptiu sa fie netezit si drept). 

Persoanele care fac aceste operatiuni ( de punere a pardoselilor) este necesar sa aiba un minim de experienta, sa fi practicat mai multe tipuri de constructii si sa aiba calitatile necesare pentru realiza o operatiune de succes.  

1) Aspectele negative ale folosirii  pardoselilor epoxidice:

- au o durabilitate mare si sunt rigide,
- au o forma obisnuita de pardosea si sunt decorative,
- se intretin si se utilizeaza  simplu,
- detin tarife acceptabile,
- sunt rezistente la praf si alte impuritati, nu se deterioreaza rapid .

2) Tipuri de  pardoseli epixodice:

- pardoseli epixodice  decorative,
- pardoseli epixodice  obisnuite, normale.
 

3) Pardoselile epixodice detin ca si caracteristici:  

- au o cromatica diversa,
- sunt rezistente  la forta si presiunea anumitor zgarieturi .
- au un luciu deosebit.

Astfel ca, pardoselile epixodice  sunt deosebite prin design-ul lor decorative, prin luminozitatea lor.  Ele  pot fi puse de cei care stiu si au mai lucrat si cu alt tip de pardoseli  si stiu cum sa le puna.

Mai multe pe Europlastic.Ro!

No comments:

Post a Comment