Wednesday, January 28, 2015

Lasa contabilitatea firmei in seama profesionistilor! Alege Contacor Expert pentru servicii de inalta calitate!



Pe o piata economica si financiara instabila, puternic concurentiala, in care cererea este, de multe ori, mai mica decat oferta, iar taxele si impozitele “sufoca” agentii economici, contabilitatea firmei, tinuta corect si la zi, reprezinta, daca nu o garantie, cel putin asigurarea ca tu, ca manager, vei fi capabil sa iei cele mai bune decizii privind gestionarea afacerii tale. 
Lasa contabilitatea firmei in seama specialistilor in domeniu, alege sa lucrezi cu profesionisti si, astfel, nu vei avea surpriza iminentei falimentului pentru ca banii afacerii au fost gestionati in mod incorect, ori pentru ca nu ai fost avertizat din timp asupra situatiei referitoare la incasari, plati de efectuat, datorii. 

Contabilitatea firmei – servicii complete oferite de Contacor Expert! 

Pentru servicii contabilitate firma alege Contacor Expert, societate de contabilitate, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Experienta in domeniu si numarul mare de clienti multumiti recomanda Contacor Expert ca fiind cea mai buna alegere pe care o poti face pentru firma pe care o administrezi. Alcatuita din persoane autorizate, experti contabili, consultanti fiscali si economisti, echipa Contacor Expert sprijina atat companiile mari, cat si companiile mici, indiferent de domeniul in care activeaza, asigurand consultanta contabila fiananciara si fiscala, precum si supervizarea activitatii de evidenta contabila la sediul societatii. 

Contacor Expert se ocupa atat de serviciile de contabilitate de baza (intocmirea situatiei financiare a firmei, pastrarea corecta a evidentei contabile a activitatii, inregistrarea documentelor primare si intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari , intocmirea statelor de plata pentru salariati, decont de TVA, declaratii privind taxele si impozitele, intocmirea, certificarea si depunerea situatiilor financiare semestriale si anuale), cat si de serviciile contabilitate speciale: elaborarea rapoartelor financiare necesare pentru obtinerea de credite sau leasing, obtinerea certificatelor fiscale, efectuarea de punctaje cu Administratia Fiscala, analiza rapoartelor contabile, analiza fluxului financiar, analiza datoriilor si creantelor, analiza capitalurilor si a imobilizarilor, verificarea respectarii dispoztiilor legale in calcularea obligatiilor fiscale. 

Pe langa contabilitatea firmei, tot la Contacor Expert poti apela atunci cand ai nevoie de:
  • servicii de audit – compania bucuresteana este renumita pentru serviciile de audit oferite partenerilor de afaceri, indiferent ca este vorba de audit intern, audit financiar, expertiza contabila sau evaluare. Practic, pornind de la definitia publicata de Camera Auditorilor Financiari din Romania, Contacor Expert va examina in mod profesionist informatii referitoare la afacerea ta si va exprima opinii independente, facand referinta la anumite criterii de calitate.
  • servicii de cenzorat – o echipa de cenzori profesionisti va raspunde prompt oricarei solicitari venite in acest sens. Contacor Expert asigura servicii de cenzorat atat in cadrul firmelor si companiilor, cat si in cazul asociatiilor non-profit, executand diferite activitati ce tin de supravegherea respectarii legilor, precum si de verificarea actelor si documentelor societatii respective. 
De ce sa alegi Contacor Expert? 


Colaborand cu Contacor Expert pentru contabilitatea firmei, vei fi intotdeauna la curent cu modificarile legislative in domeniu, pentru o evidenta contabila si fiscala mereu in concordanta cu ultimile legi si tendinte europene. Vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal, vei fi reprezentat in fata organelor de control si vei fi protejat de eventualele abuzuri. Practic, o intreaga echipa cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila va lucra alaturi de tine, oferindu-ti suport in optimizarea afacerii, astfel incat tu sa obtii rezultatele dorite si pe care ai scontat atunci cand ai pornit la drum ca intreprinzator. 

No comments:

Post a Comment