Monday, January 19, 2015

Supape de siguranta pentru casa ta


Exista anumite domenii in care sunt utilizate echipamente sub presiune  iar unde exista presiune exista si riscuri. Tocmai pentru eliminarea acestora si pentru buna functionare a echipamentelor sub presiune sunt utiziate dispozitivele numite supape de siguranta. Acestea ajuta la eliminarea surplusului de abur care suprasolicita instalatia, deschizand circulatia lichidului sau a gazului si oferind protective atat conductelor, cat si rezervoarelor.

Tipuri de supape de siguranta


In general exista patru mari criterii dupa care sunt clasificate aceste supape de siguranta:
Dupa tipul de instalatie pe care il deserves se impart in: supape de siguranta pentru instalatiile de incalzire si supape pentru instalatiile de apa
Dupa modul in care ele actioneaza  pot fi supape de siguranta cu actiune directa, indirect sau actiune mixta

Dupa materialul din care sunt fabricate: supape de siguranta din alama, fonta sau otel.
Dupa modul de descarcare se impart in supape cu descarcare in aer si cele  cu descarcare in retea
O buna parte din categoriile mentionate anterior prezinta si subcategorii, de unde rezulta o concluzie foarte simpla: subiectul supape de siguranta este unul mai complex decat pare la prima vedere.
Indiferent de categoria din care fac parte, este important de stiut faptul ca dispozitivele numite supape de siguranta sunt utilizate intr-o multitudine de domenii, cum ar fi, de exemplu : echipamentele cu aer comprimat, cazanele de apa calda sau abur, industria alimentara, dar si cea farmaceutica, diferite ramuri ale industriei chimice, in tratarea apei s.a

Verificare supapelor de siguranta


Fara instalarea supapelor de siguranta s-ar putea ajunge la o serie de evenimente nedorite. Tocmai de aceea, chiar si dupa montarea acestora, este nevoie de verificari periodice pentru a identifica si remedia eventualele probleme ce ar putea sa apara.Aceasta verificare va fi facuta cel putin o data pe an de catre personal avizat si in conformitate cu legislatia in vigoare.
Verificarea dispozitivelor trebuie facuta cu maxima seriozitate si de obicei se face fie de catre producator, fie de catre persoane/firme autorizate. Aceasta verificare vizeaza mai multe aspecte: daca supapele sunt etanse, daca sunt blocate, daca este blocata legatura intre supapa si instalatie, daca au curs. 

Descopera oferta de supape de siguranta a chrisden.ro


Avand in vedere importanta lor pentru buna si sigura functionare a instalatiilor pe care le deservesc, se impune achizitionarea unor supape de siguranta de calitate, dintr-un magazin de incredere si cu o experienta relevanta in domeniu.

Un astfel de magazin este Www.chrisden.ro. Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul armaturilor industriale si sanitare si cu o bogata oferta de produse de cea mai buna calitate, chrisden.ro este furnizorul tau de supape de siguranta si nu numai: robineti industriali, filtre, robineti echilibrare, compensatori, diverse tipuri de vane, robineti sanitari, precum si flanse si fitinguri.
Un aspect deloc de neglijat il constituie disponibilitatea specialistilor chrisden.ro fata de client, caruia ii sta la dispozitie pentru detalii tehnice si comerciale.


Ai toate motivele sa treci pe lista si sa cumperi online de pe chrisden.ro supape de siguranta de calitate si la preturi competitive!

No comments:

Post a Comment