Thursday, January 15, 2015

Panouri radiante un mod inteligent de a-ti incalzi locuinta


Cum tehnologia a evoluat , metodele de incalzire a locuintelor  sunt din ce in ce mai variate si de asemenea, acestea aduc economii tot mai mari la facturi. Una dintre cele mai de succes inovatii este panoul radiant, un mijloc de incalzire cu randament mare si o durata de viata semnificativa,  comparativ cu restul dispozitivelor folosite pentru incalzire. 
De unde poti achizitiona cele mai performante panouri radiante? Firma Zenira din Satu Mare va pune la dispozitie cele mai noi modele de panouri radiante, acestea fiind mai mult decat o sursa de caldura. Pe langa faptul ca sunt eficiente si asigura un confort termic ridicat, produsele noastre au si efect terapeutic. 

De asmenea puteti imbina utilul cu placutul, astfel ca aceste panouri radiante pot deveni adevarate accesorii ornamentale. Puteti opta pentru panouri de culoare alba sau maro simple sau puteti alege un model personalizat, a carei estetica ii va determina pe oaspeti sa-l confunde cu un tablou. In functie de dimensiunile camerei aveti posibilitatea sa achizitionati un panou adecvat, pentru a face fata cu succes procesului de incalzire.

Panouri radiante – conditii de functionare si avantaje

Pentru ca acestea sa functioneze la randament maxim, exista anumite conditii ce trebuie indeplinite. Astfel, panourile radiante trebuie amplasate in camere izolate termic, cu geam termopan care nu permite pierderea caldurii. De asemenea este de preferat sa existe un singur perete exterior, restul incaperilor fiind incalzite deja. In caz contrar, panoul este suprasolicitat din cauza ca va incalzi si ceilalti pereti si temperaturile atinse vor fi minime.
Nerespectarea acestor conditii nu duce doar la discomfort termic, dar si la o functionare excesiva a acestor panouri radiante. Prin urmare, factura dumeavoastra la energie electrica va fi una substantiala si toate avantajele acestui panou se vor anula.

Printre cele mai importante avantaje se afla consumul redus de energie cu aproape 50 % si o capacitate mare de a mentine o temepratura constanta in interiorul camerei. De asemenea, este cunoscut faptul ca agentii patogeni sunt eliminati imediat de la pornirea panoului, acesta avand actiune antibacteriana, antivirotica si dezodorizanta. Toate aceste functii raman active chiar si dupa ce dispozitivul se opreste din functionare.
Asadar, virusii si bacteriile sunt tinute departe de organismul nostru datorita acestor panouri radiante de ultima generatie, ceea ce face ca produsele noastre sa fie o metoda sigura pentru sanatatea noastra. 

Panouri radiante Sunjoy sau Prima la cele mai bune preturi!

Panourile radiante pe care vi le punem la dispozitie provin de la cunoscutii producatori Sunjoy si Prima, diferentele dintre acestea  fiind un reper important pentru alegerea dumneavoastra. Astfel, in ceea ce priveste produsele Sunjoy, acestea se bucura de o garantie de 10 ani si o durata medie de viata de 25 de ani. De asemenea sunt termoizolate pe partea dorsala, au efect terapeutic  si efecte antibacteriene si sunt fabricate in Koreea de Sud.

In ceea ce priveste panourile radiante Prima, acestea au un randmanet de 95%, cu 4 procente mai mic fata de cele Sunjoy, primesc garantie pe 5 ani, au o durata medie de viata de 20 de ani si sunt realizate de catre o firma germana la o fabrica din China.

Garantam satisfactia maxima cu aceste panouri radiante si asteptam solicitarile dumneavoastra!

No comments:

Post a Comment