Thursday, September 3, 2015

De ce sa va cumparati un aparat de epilat cu ceara


Doamnele si domnisoarele, dar si domnii care isi doresc sa scape de parul inestetic de pe picioare, axile, fata, maini si zona inghinala ar trebuie sa se gandeasca serios sa isi cumpere un aparat de epilat cu ceara. Poate ca nu este la fel de comod ca atunci cand mergeti la salon, dar cu putin efort si dexteritate veti putea sa va epilati fara sa mai fie nevoie sa scoateti bani din buzunar la fiecare 3-4 saptamani. In plus, nu veti mai fi nevoiti nici sa asteptati la rand, pana aveti programare, pur si simplu va luati acest aparat de epilat cu ceara, il puneti in functiune si indepartati parul inestetic.


Avantaje aparat de epilare cu ceara


Principalul motiv pentru care ar trebui ca va cumparati un aparat de epilat cu ceara este ca desi aceasta metoda de epilare dureaza mai mult decat celelalte, se poate folosi pentru indepartea parului din orice zona a corpului, indiferent daca este o zona ingusta sau lata, cu pilozitate mare sau mica. Se poate folosi inclusiv pe fata.

Daca va epilati folosind un aparat de epilat cu ceară veti putea sa stati fara grija parului nedorit timp de 3 pana la 6 saptamani. Cred ca acesta este un adevarat atuu, mai ales pe timpul verii sau atunci cand sunteti foarte ocupata si nu aveti timp pentru aceste tratamente cosmetice.

Un aparat de epilat cu ceara nu este recomandat pentru persoanele care prezinta probleme circulatorii, din cauza faptului ca in urma aplicarii stratului de ceara si a smulgerii exista riscul sa se sparga vasele de sange din piele. De asemenea, acesta nu este potrivit pentru cei care sufera de anumite afectiuni de piele, pentru ca pot sa existe reactii intre afectiunea lor si ceara, care sa duca la agravarea problemelor  cutanate.

Dupa ce sunt smulse cu ajutorul unui aparat de epilat cu ceara, radacinile firelor de par se vor deteriora, ceea ce va duce la aparitia unor fire de par mai subtiri, mai firave, iar unele dintre ele vor ajunge chiar sa dispara.

Cine poate folosi un aparat de epilat cu ceara


In ceea ce priveste utilizarea unui aparat de epilat cu ceara, nu exista restrictii prin care sa se limiteze numarul persoanelor care il folosesc. Trebuie insa mentionat faptul ca nu toate persoanele pot sa suporte durerea provocata de aceasta tehnica de epilare, care este cea mai dureroasa metoda, insa durerea dispare imediat dupa ce se indeparteaza fasia de ceara.

De asemeni, nu pot folosi un aparat de epilat cu ceara nici persoanele care sufera de afectiunile mentionate mai sus (probleme cu circulatia si probleme cutanate) si femeile gravide. Din cauza durerii mari, chiar daca este de scurta durata, organismul poate sa reactioneze si sa se declanseze nasterea sau chiar sa se provoace un avort spontan.

In cazul in care folositi un aparat de epilat cu ceara si constatati ca va apare o iritatie pe piele este recomandat sa renuntati la utilizarea acestuia si sa mergeti sa va vada un medic.
Mai multe informatii vezi pe Total Pro Beauty .

No comments:

Post a Comment