Tuesday, September 22, 2015

Paravan sticla securizata




Incepand sa facem lucrari de paravan sticla securizata ne-am dat seama ca firma noastra Herra Design poate sa va ajute in legatura cu aceste ajustari, numai in cazul in care dumneavoastra nu aveti destule informatii si apelati la noi.

Va informam ca acest paravan sticla securizata este dispus la sisteme de prindere din inox incluse in totalul final al comenzii dumneavoastra. Deoarece este o solutie foarte buna, atat pentru vila dumneavoastra sau apartamentului, ele sunt bune ca solutie si pentru hoteluri, pensiuni sau spatii industriale.

Acest paravan sticla securizata au devenit varianta cea mai aleasa de beneficiari sau chiar de dumneavoastra, daca doriti sa folositi pentru dusul de acasa, iar informatiile se gasesc pe www.herradesign.ro.

Este usor de montat si este foarte usor de intretinut, deoarece nu are piese care se pot strica in timp si pot dura o viata fara nici un fel de reparatii. Sistemele de prindere sunt ideale si reprezentative pentru zone cu apa si abur.

Cum se face montarea acestui paravan sticla securizata?

Datorita faptului ca dispunem de o echipa profesionista si care nu isi bate joc de munca lor, montarea acestui paravan sticla securizata se face foarte simplu, deoarece ne ocupam cu montarea paravanelor de foarte mult timp si le rezolvam in foarte scurt timp.

Acest paravan este format dintr-o parte fixa si o usa pliabila sau din doua usi pliabile. Partea fixa are inclus un tirant extensibil pentru a da mai multa stabilitate si mai multa incredere in materialele folosite in montarea acestui paravan sticla securizata.

Paravanele pot dispune si de o usa care la randul ei dispune de balamale cu mecanism de pivotare sus - jos, deoarece balamalele sunt foarte solide si in acelasi timp estetice.

Acest paravan sticla securizata are in componenta sa un profil telescopic suplimentar cu rol de a stabiliza foarte bine sticla securizata.

Revenind la usa paravanului care dispune de balamale, va putem spune ca are deschidere batanta pe balama cu mecanism de pivotare, iar profilele de prindere sunt cromate.

Tipurile de montaj sunt de doua feluri: cele cu o singura intrare si cele cu intrare din ambele parti.

Ce caracteristici are acest paravan sticla securizata?

Caracteristicile acestui paravan sticla securizata sunt reprezentate de materialele de buna calitate care sunt folosite in montarea lui. O caracteristica foarte importanta este dispusa de durabilitatea de viata a paravanului, in primul rand datorita montarii sale si in al doilea rand datorita materialelor de buna calitate.

Paravanele din sticla securizata permit prinderea peretelui care se face prin profil vertical si are un tirant cu o latime variabila pentru un sprijin suplimentar.
Montajul este unul facil, care are o stabilitate ridicata numai datorita echipei care se ocupa de montaj.

Acest paravan sticla securizata are caracteristicile reprezentate prin montajul de la stanga la dreapta, este reprezentat de profilele din montaj cromate, are balamale tip pivot pentru usa foarte rezistente, prezinta un maner metalic si are un tirant suplimentar de sustinere pentru partea fixa.

Nu ezitati, cu acest paravan sticla securizata viata dumneavoastra o sa fie mult mai usoara, deoarece el este facut din materiale bune, iar calcarul nu se atinge de el.

No comments:

Post a Comment