Monday, September 14, 2015

Dedurizator la un pret convenabil


Apa dura reprezinta de fapt o acumulare de minerale care se face in apa potabila, dealimentare. Aceasta apa duce la depneri pe conducte si poate sa faca ravagii in toate aparatele electrocasnice din casa care functioneaza cu apa . Ca sa eliminam duritatea apei este nevoie de un sistem de dedurizare bun calitativ dar si la cel mai bun pret .

Dedurizarea apei e bine sa fie considerata o investitie in orice casa . Este important sa fie eliminata duritatea apei deoarece ea infunda instalatiile sanitare si deasemenea orice aparat la care se utilizeaza dura.

Daca se instaleaza intr-o locuinta dedurizator inseamna ca nu trebuie sa mai avem motive de ingrijorare din pricina cresterii facturilor cu electricitatea precum si a cheltuielilor cu reparatiile. Dedurizarea apei va avea si rolul de a creste longevitatea hainelor si de a le mentine ca si cand ar fi noi si deasemenea apa va lasa si pe piele o senzatie de curatenie dupa fiecare baie.
Alte avantaje ale dedurizarii ar fi acelea ca apa dedurizata va reduce consumul de detergenti cu pana la 50% si va creste eficienta spalarii , toate astea folosind o apa cu temperatura mai mica ceea ce inseamna ca si consumul energetic va fi mai mic .

Tipuri  de dedurizatoare :
  • Dedurizatorul de cabinet CS este unul din dedurizatoarele cu pretulcel mai mic . Acest sistem elimina in primul rand calcarul din apa respectiv ionii de calciu si de magneziu dar este eliminat in aceeasi masura si fierul si manganul in anumite concentratii. Pretul unui astfel de dedurizator este in jurul a 1850 lei si are un volum de rasina diferit care variaza de la 10 l pana la 30 l ;
  •   Dedurizatorul de cabinet denumit si Clack sunt comandate de valve care sunt actionate electric si sunt dedurizatoare cu pretul in jur de 2300 lei. Volumul de rasina variaza la fel intre 10 si 30 de litri si are in compoztie un tanc de rasina, un cabinet fabricat din polietilena care are si sistem de absortie , o valva electronica automata si rasina schimbatoare de ioni;
  •  Dedurizatorul Tapwater ED30 este un dedurizator cu pretul de aproximativ 3200 lei si are ca principala destinatie tratarea apei in aplicatiile casnice dar se foloseste si in sistemele de racire si incalzire . Este usor de montat si de intretinut si are o rasina cu o capacitate mare de schimb. Acest filtru are regenerarea proportionala si care sa fie in concordanta cu capacitatea de schimb care ramane. Costurile de operare sunt reduse in cazul acestor dedurizatoare de apa , atat in ceea ce priveste costurile de sare cat si cele de apa. Deasemenea datele setate sunt protejate impotriva oricaror pene de curent care apar in primele 24 de ore.


Detalii privind pretul deduriztoarelor precum si alte detalii legate de acestea si de care dintre ele e mai portrivit conditiilor in care urmeaza sa fie instalat gasiti online , unul dintre site-uri fiind www.filtru-casnic.ro .


Aici sunt descrise numeroase tipuri de filtre si de dedurizatoare precum si sterilizatoare, pompe si consumabilele lor.

No comments:

Post a Comment