Friday, September 18, 2015

Sanatatea si securitatea in munca


Consideram ca sanatatea si securitatea in munca au un rol destul de mare care este reprezentat de manifestarea in functie de personalitatea fiecarei persoane intr-o masura mai mica sau mai mare, pentru ca vanitatea este, pana la urma, opacitate, sumba incapacitate de a admite ca pe lume mai sunt si alte fiinte omenesti in afara de fermecatoarea dumneavoastra persoana.

Orgoliul este expresia principilului universal al dezvoltarii, o manifestare a acestuia in psihicul uman, iar cu sanatatea si securitatea in munca legat cu comunicarea evenimentelor care va cuprinde cel putin informatiile despre denumirea angajatorului la care s-a produs un accident, trebuie sa se stie numele si prenumele victimei si locul unde s-a produs evenimentul, fiindca in principal imprejurarile se cunosc, dar mai trebuie aflate cauzele prezumtive.

Care este demnitatea pentru sanatatea si securitatea in munca?

Motivul din cauza caruia tindem spre un ideal pentru sanatatea si securitatea in munca este rerpezentat de generarea simtului demnitatii care ne indeamna sa ne cunoastem si pe de alta parte, cand se intrec limitele rationalului, trebuie sa stim ca orgoliul devine un viciu, un instrument al distrugerii.

Pentru persoanele numite de catre angajator in comisia de cercetare a evenimentului trebuie sa iaba pregatire tehnica corespunzatoare in care sanatatea si securitatea in munca sa aiba un rol care sa nu fie implicat in organizarea si conducerea locului de munca unde a avut loc evenimentul si sa nu fi avut o responsabilitate in producerea evenimentului.

Lipsa total de vanitate poate genera inactivitate sau lasitate, insa excesul acesteia este daunator in activitatile oamenilor, iar in asa fel trebuie sa stim cum sa stabilim sanatatea si securitatea in munca dintre orgoliul pozitiv si cel negativ.

Cercetarea evenimentelor are ca scop stabilirea imprejurarilor si a cauzelor care au condus la producerea acestora, in special a reglementarilor legale care probabil au fost incalcate si a raspunderilor care impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri pentru determinarea caracterului accidentului.

Ce semnifica sanatatea si securitatea in munca?

De obicei semnificatia pentru sanatatea si securitatea in munca cu PedorExpert este reprezentata de catre inspectoratul teritorial de munca care a efectuat cercetarea, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea procesului - verbal de cercetare.

Trebuie sa stiti ca angajatorii romani care detaseaza ori pun la dispozitie lucratori la angajatorii straini, respectiv utilizatori straini, au obligatia sa includa in cuprinsul conventiilor internationale si contractelor bilaterale incheiate cu partenerii straini calauze cu privire la comunicarea evenimentelor.


In vederea asigurarii conditilor pentru sanatatea si securitatea in munca dumneavoastra ca angajator aveti obligatia ca pentru prevenirea accidentelor si a bolilor profesionale sa obtineti autorizatia pentru functionare inaintea inceperii oricarei activitati.

No comments:

Post a Comment