Friday, February 26, 2016

Accesorii birou de la Cora Trade Center


Pentru oricine isi doreste sa aiba biroul  decorat intr-un mod plin de imaginatie si de bun gust, are la dispozitie pe site-urile de specialitate cum ar fi si  www.ectc.ro  o gama larga de accesorii birou pornind de la  rafturile de accesorii utilizate la birou ce sunt recomandate de calitatea lor desavarsita. Orice produs este ales, fie ca e numai un organizator folosit pentru birou ori un set de birou o sa-si  gaseasca locul oricand pe un birou elegant.

Firmele de specialitate expun o oferta care e bogata in accesorii de birou cum ar fi  figurine care au cristale Swarovski, seturi de  birou, colectii ce au citate motivationale, ceasuri,etc. Toate contribuie la un aspect elegant pe care poate sa-l aiba un birou astfel decorat. Seturile pentru birou pot sa  ajuta inclusiv in  eficientizarea sau in organizarea mai buna a lucrurilor, putand sa includa intr-un spatiu care e mai mic, obiecte mai multe, utile, ca de exemplu un pix, un ceas, un suport de post-it ori pentru carti de vizita.

Toate accesoriile acestea de birou pot sa fie utilizate in scopul decorarii  si personalizarii spatiului personal, iar acest  lucru o sa fi cu siguranta pe placul celor care iubesc accesoriile de lux.
Cu siguranta cadourile cele mai potrivite pentru a fi oferite partenerilor de afaceri sau chiar si cadouri persoanele pot sa fie alese din colectiile exclusiviste de accesorii birou de lux ale magazinelor de specilaitate.

Modalitati de cumparare

Pentru a beneficia de astfel de accesorii un prim pas pe care-l pot face cleintii este sa comande online.
Pot sa aleaga produsul, vor scrie cantitatea dorita dupa care tot ce ramane de facut este sa  apese butonul de adaugare in cos.

In cazul in care isi mai doresc inca un produs fireste pot continua cumparaturile de pe site, repetand pasii anteriori.

Pentru ambalajel de cadou ori felicitarile preferate, trebuie sa se bifeze casutele corespunzatoare lor.
Pentru cumparatorii de accesorii birou , online, daca deja au cont,  aleg pur si simplu -comanda cu inregistrare, apoi introduc adresa lor de email, parola si in acel moment au intrat in contul lor de unde pot sa comande orice accesoriu isi doresc dintre cele care se afla in stoc.

Se verifica inca o data adresa de livrare ca si cea de facturare, inainte de transmiterea comenzii iar in cazul in care se doreste facturarea pe firma, dar produsele se trimit acasa, atunci doar trebuie modificate datele de facturare.

Metodele de plata pe cae le poate alege un client sunt fie cu ramburs, fie in cont sau online.
Inainte de transmiterea comenzii, este bine sa se revada aceasta comanda de accesorii birou , inclusiv cu suma finala cecuprinde toate taxele incluse, acesta fiidn si momentul in care se pot modifica.
Imedit dupa bifarea casutei  de - termeni si conditii, se apasa butonul de finalizare al  comenzii si in acel momentul toate demersurile care tin de client sunt finalizate.

In cazul in care potentialul client nu are cont dar doreste sa-si faca pentru a acumula inclusiv puncte de loialitate si pentru a nu mai opera mereu datele pentru fiecare comanda, trebuie doar sa se inregistreze ca si client nou si sa urmeze dupa aceea pasii mentionati mai sus, in scopul de a obtine produsele dorite

No comments:

Post a Comment