Friday, February 12, 2016

Panouri radiante cu Prisma Info


Datorita volumului destul de mare pe care se intinde acest tip de constructii de genul incalzirii de hale industriale, de sali si magazine, de depozite incalzirea acestor spatii este una destul de costisitoare. Pentru reducerea substantiala a costurilor cu incalzire, unii specialisti recomanda panourile radiante Ecosun S ca fiind solutia ideala. Confortul termic e adus de acestea folosindu-se de incalzirea corpurilor ce se afla in zonele de actiune ale panourilor radiante, respectiv incalzirea podelelor, al peretilor, al obiectelor prin transmiterea catre ele de radiatii termice.

In acelasi timp, este posibil sa fie facuta o incalzire locala direct la punctele statice de lucru,  acesta reprezentand un mare avantaj, pentru ca asa se poate asigura temperatura cea mai buna de lucru strict  doar acolo unde e nevoie.

Avantajele incalzirii prin panourile radiante de tip Ecosun S:

Dintre avantajele pe care le are incalzirea unor astfel de spatii mari cu panourile radiante Ecosun S sunt de mentionat cel putin:

  • economia de energie cu apfroximativ 30 pana la 40%.
  • imbunatatirea productivitatii;
  • posibilitatea incalzirii local,  zonal ori general, strict conform necesitatilor;
  • posibilitatea de a controla temperatura, tinandu-se cont de programul de activitate, aceasta  prin intermediul termostatelor inteligente, cat si posibilitatea de a avea un bun control asupra sistemului intregului, posibil doar  prin  intermediul unui telefon mobil.

Panourile radiante care sunt de temperatura inalta, sunt fabricate cu module , unul, doua ori trei si au gama de puteri intre 900W-3600W.

Constructia panourilor radiante de inalta temperatura – Ecosun S

In cazul unor astfel de panouri, corpul pe care il au la baza este fabricat din tabla de otel, care poate sa fie potrivita pentru medii normale ori rezistente in cazul coroziunii, pentru acele panourile ce sunt expuse la diverse medii agresive. In interior, sunt incluse tije incalzitoare, care reprezinta practic  elementul de incalzire, tije care, in interiorul unor lamele din aluminiu, sunt presate. Prin galvanizare, este tratata suprafata lamelelor printr-un finisaj de Silicat special, care, in acelasi  mod ca si Thermocrystal-ul care e folosit pentru panourile de temperatura joasa are rolul de a  creste in mod semnificativ emisia lamelelor. Cu toate astea, rezistenta tijelor incalzitoare la temperatura poate sa ajunga pana la 500°C.

Conform puterilor, panourile pot sa aiba una, doua, pana la  trei lamele. Tipurile care au o lamela sunt exclusiv pentru tensiunea de 230V, iar tipurile cu doua si cele cu trei lamele pot sa fie conectate la 230V, dar si la 380V. Aceste panourile sunt in cadrul echipamentului un terminal, prin care sa se poata face alimentarea lor.www.Prismainfo.ro

Culoarea panourilor radiante de temperatura inalta de tip Ecosin S

Panourile care sunt realizate din foi inoxidabile de metal care sunt rezistente la coroziune, raman fara nici un fel de finisaj la suprafata, iar panourile confectionate din tabla de otel, sunt panouri tratate cu o vopsea pulbere care e  pulverizata, care are un ton RAL 9010 si care  dispune de stabilitate a culorii pe o perioada lunga de timp, chiar si atunci cand sunt expuse la temperaturi care ajung si pana la 100°C. Standard, alte tonuri de culoare nu se produc pe piata prodduselor de specialitate.

No comments:

Post a Comment