Monday, February 22, 2016

Servicii funerare



Firmele de specialitate ofera clientilor care apeleaza la ei serviciile funerare precum si obiectele care sunt necesare inmormantarii.
Se ofera deasemeni consultanta gratuita pentru toti pasii care trebuie parcursi pentru a organiza asa cum se cuvine inmormantarea.
Firmele de servicii funerare ofera inclusiv un magazin mobil la domiciliu, o autospeciala ce se deplaseaza acolo unde se afla persoana decedata si care deasemeni poate sa aleaga modelul de scriu care este dorit de client, doliul, coroanele, prosoapele si ceea ce este  necesar pentru inmormantare.
Igiena defunctului poate fi asigurata de firmele de servicii funerare si constau in imbracat, spalat dar si  manipularea lui.
Imbalsamare precum si cosmetizarea decedatului se poate face prin deplasarea unei persoane calificate la domiciliul unde se afla decedatul.
Firmele pot asigura si imbracamintea fie ea de dama sau de barbat, dupa caz, reprezentand costum, bluza, camasa, plover, maieu, chiloti, sosete, curea, pantofi, cravata si altele de acest gen.

Sicriele de orice marimi precum si modele care sunt din esente de lemn diferite, toate fiind echipate complet pot fi asigurate de firmele care asigura servicii funerare, la solicitarea clientilor.

Acte si documente 

 

Se pot obtine chiar si actele care sunt necesare pentru inmormantare ori, dupa caz, pentru repatriere, indiferent daca e nevoie de certificatul constatator, cel de deces, certificatul de imbalsamare, cel de  inhumare, autorizatia de la Sanepid, chiar si pasaportul mortuar.

Se pot obtine de la firmele specializate si oameni pentru organizarea zilei inmormantarii pentru caratul sicriului pana la groapa, sau pentru a transporta capacul, sfestnicul,  steagul, crucea dar si pentru a aseza coroanele pe dric si pentru a strange florile ca si lumanarile ori alte activitati care sunt necesare la nevoie.

Organizarea transportului

 

Poate fi organizat transport de la domiciliu catre capela, de la spital ori de la spital catre domiciliu, oriunde in tara se afla acesta.
Transportul funerar  de acasa la biserica si apoi catre cimitir cu modele diferite de limuzini funerare – tip Mercedes, avand toate un design deosebit poate si acesta sa fie asigurat.
Se poate gasi suport si pentru organizrea repatrierilor si reinhumarilor atat cu masini speciale cat si cu avionul.

Catafalcul si suportul de sicriu folosit in loc de masa poate fi  iluminat si deasemeni poate sa aiba la cerere si un suport pentru aranjamentele florare.

Capacul frigorific impreuna cu capacul din sticla care ingheata chiar si pana la temperaturi de -30 grade, util  pentru a pastra in stare perfecta  defunctul in cazul in care imbalsamarea e considerata a fi insuficienta si pentru atunci cand trebuie ca defunctul sa fie tinut mai mult pana a ajunge la inhumare.

Se pot asigura si cumpara inclusiv obiectele care sunt necesare pentru inmormantare, cum ar fi oglinda, verigheta, piptenele, o iconita pentru pus pe piept, doliu pentru pus pe perete, tricolorul, doliu pentru pus in piept, pominetele, prosoapele, batistele, acele de siguranta, boldurile, fata de masa, lumanarile, candelele, tamaia, carbunii, catuii pentru tamaiat, esarfele si baticele, precum si alte obiect de acest fel.

Firma autorizata in acest domeniu dar si alte detalii puteti sa gasiti pe site-ul www.funerare-nonstop.ro.

No comments:

Post a Comment