Thursday, February 4, 2016

Caminul de batrani Sky Angel – un loc deosebit pentru orice persoana


Caminul de batrani Sky Angel este cel mai bun dupa piata pana in momentul de fata.  O companie specializata in acest domeniu cu angajati care se vor stradui intotdeauna sa va ofere cele mai bune servicii.
   

Caminul de batrani – o alegere sigura.


Caminul de batrani a ajuns sa fie alegerea oricarui batran care a ajuns la o varsta la care aveti nevoie de sprijin.Sky Angel este cel mai bun si cel mai in masura sa va ofere servicii calitative la cele mai bune preturi dupa piata pana in momentul de fata. 

Compania Sky Angel are sediul la 15 km fata de Bucuresti, astfel dumneavoastra puteti ajunge cu usurinta la persoana draga si o puteti vizita oricand doriti. Cladirea este foarte mare si foarte spatioasa iar camerele au un confort pe care orice baratn si-l doreste. Totul aici se va desfasura in interesul persoanei dragi dumneavoastra. 

Servicii oferite de catre Sky Angel includ : medic generalis, asitenta medicala 24 de ore din 24, masa inclusa,  acces la biblioteca cu peste 1500 de volume, organizarea unor evenimente speciale cum ar fi zile onomastice, organizarea unor evenimente specifice varstei dumneavoastra, deasemenea puteti opta pentru servicii de curateni sau de ingrijire personala si cosmetica.
  

Caminul de batrani cea mai buna si mai sigura optiune.


Caminul de batrani a ajuns cea mai buna solutie pentru persoanele invarsta. Personalul specializat de aici se va asigura intotdeauna ca persoanele cazate au minimum de confort pe care si-l doresc si ca vor fi intotdeauna in siguranta. De aceea dumneavoastra nu trebuie sa va ingrijorati, persoana draga este in siguranta aici.

Preturile pentru pachetul standard incep de la 1800 lei pe an si include : medic generalist, asistenta medicala 24 de ore din 24, cazare permenenta sau pe o anumita perioada, masa asigurata ce include mic dejun, prans si cina plus doua gustari. In cazul in care sunteti o familie aveti parte de o oferta speciala si anume cazare in garsoniera cu grup sanitar separat. 

Caminul de batrani Sky Angel este cel mai bun dupa piata romaneasca si asta datorita serviciilor sale calitative si extrem de sigure. Dotarile pe care acest camin le are sunt : cladire mare cu camere spatioase,, acces la pescuit pe parte de lac pe care aceasta companie o detine, camere de supraveghere pentru a detine controlul si siguranta in aceasta institutie, gardina proprie  benefica pentru plimbari si relaxare, livada proprie.
  
Un loc minunat pentru batranete este caminul de batrani.


Cel mai bun loc pentru persoana draga dumneavoastra este caminul de batrani Sky Angel. Aici va putea lega prietenii cu persoane de aceasi varsta cu ea. In plus aici va gasi intelegere , respect si toata atentia de care are nevoie. Nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la starea lui de sanatate , medicul va verifica constant starea de sanatate a fiecarei persoane. In plus aici se va afla intr-o spuraveghere permanenta. De aici cu siguranta veti avea numai de castigat si persoana draga va avea parte de cele mai bune servicii.

No comments:

Post a Comment